Feriehus med gode faciliteter i smukke omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordkrogen 26, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60187
8 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Nordkrogen 26 i Blåvand ligger dette dejlige feriehus omgivet af plads og luft. Med udsigt til grønne områder, den råskønne natur som baghave og en rask gåtur på 1700 m til havet, inviterer dette hus til udeoplevelser. Samtidigt kan I nyde følelsen af at være helt jer selv, tænde op i brændeovnen på mørke og kolde aftener og lade roen sænke sig. Huset har plads til 8 personer og 2 husdyr.

Sauna, spa og brændeovn sørger for hyggen

Opholdsrummet i huset er delt op i små afdelinger, sådan at køkken, tv-hjørne og spiseplads er adskilt, og alligevel er I i samme rum og mærker hinandens tilstedeværelse. Tag jeres yndlingsfilm med og sæt i DVD’en, sæt jer omkring spisebordet med et spil eller smæk blot benene op og iagttag den knitrende ild i brændeovnen.

Feriehuset er indrettet i lyse farver, og I finder alt, hvad I har brug for af praktisk hjælp på ferien med vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.  

I dette sommerhus er der 4 gode soverum og 2 dejlige badeværelser, så der er god plads til den store familie eller to familier på ferie sammen. I det tilhørende anneks kan der sågar laves ”ungeafdeling”, hvor børnene vil nyde at kunne hygge og se tv i fred for de voksne. Husets store badeværelse lægger op til afslappende stunder med spa og sauna, hvilket sætter prikket over i’et efter en lang gåtur og masser af frisk luft.  

Grønne områder og rå natur

Fra stuen har I direkte adgang til en stor terrasse, som er delvist afskærmet af stakit og af bevoksning, og herfra har I udsyn til gyngerne og sandkassen samt alt det grønne, I er omringet af. Ydermere er der et par gode lækroge, hvor I kan læne jer tilbage i selskab med en god bog og lade batterierne op.

Til huset hører en carport, hvor både bilen og andet udstyr kan stå i tørvejr.

Dette sommerhusområde i Blåvand er forbundet af et fint stisystem, og Nordkrogen ligger i udkanten af dette med marker som nærmeste nabo. Fra Blåvand kan I hurtigt komme rundt i nærområdet – måske en tur til Vejers strand, Blåvandshuk Fyr, shopping i Esbjerg eller en dagstur til Fanø.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 60187

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gepflegtes Haus.Die Möbel sind teilweise veraltert aber es ist liebevoll eingerichtet.Wir sind sehr gerne dort weil die Landschaft wunderschön ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat unsere Erwartungen erfüllt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns hat das Haus sehr gut gefallen. Wir waren vier Erwachsene und zwei Kinder und alle waren zufrieden. Es ist alles vorhanden was man braucht. Das Haus ist zwar nicht das neuste aber sehr gemütlich und liebevoll eingerichtet.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:147 / 1.700
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...