Klassisk 6 personers-sommerhus i Blåvand på ugeneret naturgrund

3
icon
icon
icon

Kollemarken 32, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60248
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 350 meter fra Blåvands hyggelige bymidte ligger dette autentiske feriehus, der oser af klassisk sommerhusstemning både indvendigt og udvendigt. På trods af den centrumsnære beliggenhed, bor I her helt ugeneret, omgivet af vildt grøn natur og høje træer. Her kan I holde en afslappende ferie i skoven med op til 6 personer.

Ægte feriehusstemning i original sommerhus

Det klassiske træhus på Kollemarken 32 er ideelt til en hyggelig familieferie eller en romantisk udflugt for to. I vil hurtigt falde til i de charmerende omgivelser, hvor de varme træfarver og pyntedetaljer skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Brændeovnen i stuen sætter prikken over i’et og fuldender den gode feriestemning. 

Sommerhuset er indrettet med alle de praktiske nødvendigheder, I måtte have brug for på ferien, i form af opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig og stabil internetforbindelse. En energivenlig varmepumpe sørger for, at I har gode og behagelige temperaturer i sommerhuset. 

Ugeneret naturgrund 350 meter til centrum

Rundt om feriehuset finder I flere små hyggekroge, hvor I kan sætte jer til rette med en friskbrygget kop kaffe og en spændende bog. Den store, delvist overdækkede terrasse sørger for, at I kan nyde den friske luft og de grønne omgivelser i al slags vejr – og med liggestole, havemøbler og grill til rådighed kan I tilbringe hele dagen udendørs. 

Den cirka 2.400 kvadratmeter vilde naturgrund er omkranset af høje træer og tæt buskads, hvilket både skaber læ og afskærmer jer fra omverdenen, så I helt ugeneret kan nyde ferietiden.

Fra den ugenerede naturgrund er der kun 350 meter til Blåvands centrum, og kun få minutters gang bringer jer ind til den hyggelige bymidte, hvor I både finder købmand, diverse forretninger, spisesteder og bagerier. Det skønne Vesterhav ligger 1,3 kilometer fra sommerhuset, og det vil ikke tage jer lang tid at nå til de smukke sandstrande. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60248

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus im Grünen und doch nah am Zentrum von Blåvand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Toll ausgestattetes,charmantes und liebevoll eingerichtetes Haus

DK
D.
sagde , Fredericia

Ferie/sommerhuset, kollemarken 32,er et godt hus, ligger meget tæt ved Blåvand og stadig lidt tilbage trukket, med gåafstand til by og strand, hvilket efter vores mening er godt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 2.399
Renoveret / Byggeår:2020 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat tæppe i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...