Charmerende sommerhus i Blåvand med sauna og udendørs spabad

4
icon
icon
icon
icon
Peter Malersvej 13, Blåvand - Søg på husnr. 60207

Charmerende og stilren indretning med sans for detaljen, sauna og udendørs spabad – alt dette og mere til får I, hvis I holder ferie på Peter Malersvej 13. Her kommer I til at bo midt i den flotte natur og ikke langt fra diverse butikker og restauranter i Blåvands centrum.

Moderne og hyggelig indretning, anneks og sauna

Sommerhuset rummer plads til 6 personer med sovepladser fordelt på 2 soverum i hovedhuset og de sidste 2 sovepladser i annekset – der desuden er indrettet med eget badeværelse og indgang til husets egen sauna.

Det er nemt at se, at sommerhuset i 2020 har gennemgået en renovering. Det store opholdsrum, der forbinder stue, spiseafdeling og køkken i ét stort rum, fungerer som husets hjerte og byder på et godt miks mellem moderne og hyggelig indretningsstil. Her finder I desuden den klassiske brændeovn, som spreder varme og god stemning på hver en feriedag.

Smuk naturgrund og udendørs spabad på terrassen

Et af sommerhusets absolutte highlights finder I på terrassen. Her står nemlig det lækre udendørs spabad. Der findes næppe en bedre måde at runde en god feriedag af på, end med en afslappende session i det varme boblebad under den funklende stjernehimmel.

Den 1.500 kvadratmeter store naturgrund er omkranset af høje træer hele vejen rundt, så I har privatliv, mens I sidder på terrassen og nyder den friske luft. Børnene vil elske at få lov til at tumle rundt og spille bold på den store græsplæne, der hører til sommerhuset.

Kun nogle minutters gang fra ferieadressen ligger Blåvands centrum, og det brusende Vesterhav befinder sig blot 800 meter væk. Her er der noget til enhver smag, hvad end I holder af at gå lange ture langs vandet, eller I foretrækker at gå på opdagelse i byen blandt de mange spændende butikker og spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 2018

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...