Renoveret sommerhus til 5 personer og 1 hund i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon
Sandtoftevej 44, Blåvand - Søg på husnr. 60199

Dette hyggelige stråtækte sommerhus ligger på en rolig og naturskøn plet i den sydøstlige del af Blåvand. Huset er renoveret i år 2020 og med plads til 5 personer og 1 hund er rammerne sat for en dejlig ferie med familien eller vennerne i flotte, vestjyske omgivelser – kort vej fra Blåvand Zoo og få minutters kørsel fra både centrum og stranden.

Renoveret sommerhus på to etager – hyggeligt og moderne med brændeovn og varmepumpe

Sommerhuset på Sandtoftevej 44 har i 2020 gennemgået en renovering, og resultatet heraf indebærer både et flot, nyt stråtag og en velafstemt indretning, der både er moderne og hyggelig.

Den 81 kvadratmeter store feriebolig er opdelt på to etager. På førstesalen finder I tre gode soverum, to med udgang til en lille balkon med udsigt over ferielandskabet. På stueetagen ligger det åbne opholdsrum med stue, køkken og spiseafdeling samt et badeværelse.

Den klassiske brændeovn i opholdsrummet sørger for en skøn ferieatmosfære året rundt, og med den energibesparende varmepumpe har I altid et behageligt indeklima.

Delvist overdækket terrasse med udsyn til hedelandskabet

Fra stuen kommer I ud på den delvist overdækkede og afskærmede terrasse. Herfra kan I nyde udsynet til den vestjyske hede, mens I slapper af i liggestolene eller spiser en lækker frokost ved havebordet.

Masser af aktiviteter i nærheden – kort vej til Blåvand Zoo, centrum og Vesterhavet

Med beliggenheden på Sandtoftevej kommer I ikke kun til at bo midt i det stemningsfyldte ferielandskab, men også kort vej fra Blåvands Zoo. Børnene vil helt sikkert elske et besøg hos dyrene i den lille zoologiske have.

Blot et par minutters kørsel bringer jer desuden til Blåvands centrum med et hav af forskellige aktiviteter. Besøg for eksempel det populære bolsjekogeri, spis en god frokost på en af de små caféer eller tag på shopping i de alsidige forretninger og specialbutikker, hvor I også har mulighed for at købe en souvenir eller to.

Når I først er i centrum, er der ikke lang vej til Vesterhavet, og den flotte badestrand indbyder til lange spadsereture og spændende naturoplevelser hele året rundt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 2.049
Renoveret / Byggeår:2020 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, træ laminat og med gulvarme i stue, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...