Stilfuldt feriehus med aktivitetsrum og vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 46, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60056
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Blåvands smukke natur, blandt lyng, hede og fyrretræer, ligger dette flotte, komplet renoverede feriehus – klar til at give jer en dejlig ferieoplevelse. Huset er moderne og lækkert indrettet med masser af lys og en sans for stil og kvalitet, og de skønne terrasser udenfor giver jer mulighed for at nyde den omkringliggende natur i al slags vejr. Aktivitetsrummet og det skønne vildmarksbad bliver et sikkert hit blandt børnene!

Komplet renoveret med aktivitetsrum

På Blåvandvej 46 på en rolig sidevej rejser dette flotte feriehus sig mellem de grønne fyrretræer. De hele 130 m² udstråler stil og kvalitet, og det er nemt at se, at huset i 2017 har fået en komplet renovering.

Stue og køkkenalrum er kombineret i ét, og de imødekommende omgivelser bliver understreget af de mange lyse elementer og de store vinduespartier, som inviterer solens lys såvel som den smukke natur indenfor. På de kolde dage vil brændeovnen sprede masser af stemning og varme, mens i sidder i den dejlige lyse stue og hygger med en bog, eller spiller et spil med resten af familien.

Huset gemmer på en ekstra overraskelse til de legeglade, nemlig et aktivitetsrum med airhockey og bordfodbold. Her kan børn og barnlige sjæle slå sig løs og afholde turneringer, mens resten af flokken slapper af på sofaen foran den knitrende brændeovn.

Rolig beliggenhed, vildmarksbad og kort vej til centrum og strand

Det nyrenoverede feriehus råder over flere skønne terrasser, og her finder I med sikkerhed alle sammen en god plads i solen. Nyd den dejlige udsigt og den varme sommersol, mens I tanker kræfter i liggestolene – eller tag et tæppe og en varm kop kaffe med udenfor i efterårsvejret under den overdækkede terrasse. Prikket over i´et er et dejligt vilmarksbad til at forkæle jer uanset hvad vejret byder på.

Selv om feriehuset ligger på en rolig naturgrund, får I samtidig en dejlig central beliggenhed. På en kort gåtur når I både hjertet af Blåvand og den fine hvide sandstrand, og der kan både shoppes, spises god mad, og tages lange spadsereture langs den smukke kyst med børnene og hunden. Her er der noget for enhver smag.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60056

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr helles gemütliches und modernes Haus zum Wohlfühlen.Es fehlt an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus mit allem drum und dran, dass man jederzeit wieder buchen kann. Eine ruhige Lage mit Natur drumherum macht es zu einer kleinen Oase zum Wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, modern eingerichtetes Ferienhaus in gutem Zustand. Hier fehlt es an nichts. Eine große geräumige Küche, ein gemütliches Wohnzimmer und mehr als genug Platz am Esstisch. Das Spielzimmer für die Kleinen und die große Terrasse mit „Badetonne“ auf einem großen Dünengrundstück runden das Bild ab.
Wir würden auch aufgrund der guten Lage dieses Haus jederzeit wieder mieten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2017 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...