Hyggeligt sommerhus med brændeovn i naturskønne omgivelser

3
icon
icon
icon
Hedetoftvej 2, Blåvand - Søg på husnr. 60040

På en naturskøn plet i Blåvand ligger dette lille sommerhus til 6 personer. Her er der dømt klassisk og idyllisk sommerhusferie i grønne og rolige omgivelser. Brændeovnen sørger for varme og hyggelig stemning i de kolde feriemåneder, og i sommertiden er der dømt solbadning på den fine terrasse.

Klassisk ferieídyl med brændeovn og hyggelig indretning

Træsommerhuset på Hedetoftvej 2 oser af charme, og allerede ved første øjekast falder tankerne på den helt klassiske og idylliske sommerhusferie med fuglefløjt og knitrende brændeovn.

Indretningen lever op til de charmerende udendørs omgivelser. Interiøret er hyggeligt og komfortabelt, og de mange små pyntedetaljer gør atmosfæren hjemlig og sørger for, at I falder til med det samme.

Sovepladserne er fordelt på 3 fine soveværelser, og køkkenet er udstyret med opvaskemaskine. Der er desuden en hurtig og stabil internetforbindelse i huset, så I kan streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Naturskøn beliggenhed blandt lyng og hede

Sommerhuset har en dejlig beliggenhed i rolige og naturskønne omgivelser. Fra terrassen kan I nyde solens stråler, fuglenes kvidren og udsigten til den 2.468 kvadratmeter store naturgrund.

På de lune sommeraftener kan I tænde op i grillen og samles om havebordet til en god middag og en snak om morgendagens udflugter og aktiviteter, mens solen lige så stille går ned bag grantræerne.

Beliggenheden på Hedetoftvej er rigtig dejlig. Her har I ikke kun naturen helt tæt på, men også Blåvands bymidte og den skønne badestrand inden for rækkevidden. Omkring 10 minutters gang væk ligger de mange spændende forretninger, restauranter og aktivitetstilbud, og cirka 15 minutters gang væk finder I det brusende Vesterhav.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 2.468
Byggeår:1976

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...