Let og moderne indrettet feriehus midt i klitterne

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Blåbærvej 7A, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52170
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

Dette dejlige feriehus fra 2017 byder velkommen til 6 personer, der kan lide moderne og stilsikker indretning. Den store terrasse, der ligger på feriehusets 3 sider, indbyder til udehygge og indenfor kan brændeovnens varme lune til et lækkert måltid. Her er kun 500 meter til havet, så der er alle muligheder for en frisk morgendukkert eller en romantisk solnedgangstur. Har I el-bil, kan bilen oplades ved feriehuset, I skal blot huske ladekabel/adapter.

Alle samlet i ét rum med hyggegaranti

Feriehusets 95 m2 er særdeles godt udnyttet, og giver en let og lys stemning gennem den personlige og moderne indretning i det højloftede rum. Det åbne køkken med store porcelænsvask, induktionskogeplade, ovn og opvaskemaskine rundes af med det pastelgrønne amerikanske køleskab. På spisebordet foran brændeovnen kan gæster fordele sig på de ens, men forskelligt farvede stole – igen en meget moderne og let indretning, der kalder på smilet.

De store vinduespartier lukker masser af lys ind i hele rummet, men særligt i stueafdelingen med de lette cognacfarvede møbler. Over stuen er der en hems, der vil være et hit for børnene, for her kan leges i fred for de voksne og uden at skulle rydde op hele tiden. Brug i øvrigt den energibesparende varmepumpe til at holde en behagelig temperatur i rummet.

3 soveværelser til påfyldning af energi

Der er 3 soveværelser i feriehuset – 2 med dobbeltsenge og det sidste med en sovesofa. Her kan I falde i søvn til lyden af bølgernes brusen og vågne friske og veludhvilede til dagens aktiviteter. Feriehusets ene badeværelse har dejlig gulvvarme og skuffer til opbevaring af toiletsager. Der er desuden vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

Stor terrasse rundt om feriehuset  

Den store træterrasse rundt på 3 sider af feriehuset giver dels masser af plads til både hængekøje og basketball, men også til flere hyggekroge, så I altid kan finde læ, sol eller skygge efter behov. Der er naturligvis også en grill, så I kan hygge jer med lækre måltider til solnedgangen.

Klitlandskab i baghaven

Dette skønne feriehus ligger i udkanten af feriehusområdet, lige ud til klitlandskabet og indbyder til lange gåture og måske en frisk tur på mountainbike. I Vejers Strand ligger der flere restauranter og små butikker, men har I lyst til mere shopping ligger Blåvand med sin livlige hovedgade ikke langt væk. Faktisk er hele Vestkystens attraktioner inden for kort køreafstand og sidst men ikke mindst ligger den lange hvide sandstrand så tæt på, at en gåtur langs vandet for at samle sten, muslingeskaller og måske finde rav næsten er obligatorisk.

 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.933
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, grill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...