Velholdt sommerhus med hyggelige udearealer og bålplads

3
icon
icon
icon

Hjelmevej 4, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52105
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
10000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I naturskønne omgivelser kun 350 meter fra Vesterhavet finder I dette fine klassiske sommerhus. Her kan seks feriegæster holde en dejlig ferie i det hyggelige og personligt indrettede sommerhus. Udenfor kan I samles til bålhygge eller grillaften på terrassen. Familiens hund er velkommen, og tropper I op i el-bil, har I mulighed for at oplade den her.

Rart og venligt indrettet sommerhus med højt til loft og brændeovn

Sommerhuset på Hjelmevej 4 ligger på en stor naturgrund, og her kan I holde en uforstyrret ferie i fred og ro.

I det klassiske træbeklædte sommerhus kan der bo seks gæster fordelt på tre soveværelser, hvoraf det ene værelse er et ideelt børneværelse med køjesengen – det vil børnene helt sikkert se frem til. Sommerhusets samlingspunkt og hjerterum er det hyggelige køkken-opholdsrum, hvor der er højt til loftet og smukke spær i loftet. Gennem de store vinduer i stuen skinner det naturlige lys smukt ind, mens den bløde hjørnesofa venter på jer. Her kan I samles om et spil, læse den medbragte ferielæsning i den behagelige lænestol foran den knitrende brændeovn.  

Når I nærmer jer aftensmadstid, kan I begynde at forberede råvarerne til jeres aftensmad på grillen og snobrødsdejen til aftenkaffen.

Bål- og terrassehygge med blik over det smukke landskab

Ro, fred og flot natur er absolutte nøgleord her, og det er den perfekte ferieadresse for jer, der gerne vil holde en ferie med de tre ting i fokus.

På de varme solskinsdage kan I rykke ud på den afskærmede træterrasse, hvor der er sørget for både havemøbler og liggestole, så hver eneste solstråle kan blive udnyttet til fulde. Selv på de lidt køligere sommerdage, kan I finde ly under den overdækkede del af terrassen og nyde aftensmaden fra grillen. Efterfølgende kan I tænde op i bålet og hygge jer med at bage snobrød eller måske riste skumfiduser over ilden?

I bor kun 350 meter fra havet, og den skønne strand er et sandt paradis for naturelskerne. Tag familien og hundene med på en udflugt til det brusende Vesterhav, der byder på masser af oplevelser og aktiviteter hele året rundt.

I Grærup kan I også prøve kræfter med lystfiskeri hos den lokale Put and Take-sø, og når der skal handles dagligvarer ind, eller I trænger til lidt afveksling, kan I hoppe i bilen og tage turen til den lille ferieby Vejers Strand, der ligger omtrent 10 kilometer væk.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52105

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches einfaches Haus,alles da was man braucht!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 3.550
Byggeår:1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...