Charmerende og lyst feriehus nær stranden i Grærup

4
icon
icon
icon
icon

Lyngvej 14, Grærup

- Sommerhusnr.: 52093
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

På Lyngvej 14 i naturskønne Grærup Strand, finder I dette skønne feriehus til fire personer. Et klassisk feriehus med en hyggelig og personlig indretning. Udenfor er en fin terrasse med tilhørende have, hvor I kan nyde solskinnet og privatlivet bag de gamle fyrretræer. Hjertelig velkommen!

Medbringes eget kabel, kan el-bilen oplades direkte ved feriehuset.

Den rette ferieatmosfære og knitrende brændeovn

Træd ind i dette hyggelige feriehus og lad jer fortrylle af den varme atmosfære. I stuen skaber brændeovnen en behagelig stemning, mens dens varme breder sig på de køligere aftner. Dagslyset trænger smukt igennem de store vinduer, som er at finde i alrummet.

I alrummet er I lovet mange gode stunder – her er plads til, at I alle kan samles. I det veludstyrede køkken kan I lave dejlig mad, mens sofaen indbyder til afslappende stunder. Her kan I slå jer ned med en god bog, et kortspil eller streame jeres yndlingsfilm via husets Chromecast. Praktisk er her også en varmepumpe, som holder omkostningerne nede og bidrager til et behageligt indeklima.

Her venter jer 3 rummelige soveværelser. Her er I sikret en god nattesøvn, så I kan vågne friske og veludhvilede op til en ny dag.

Nyd udendørslivet på den overdækkede terrasse

Fra stuen har I adgang til en skøn vestvendt terrasse. Her kan I komme helt ned i gear, lytte til naturens lyde og nyde den friske luft. Havemøblerne står klar til jer! Mens I nyder en kop friskbrygget kaffe, leger børnene på gyngerne eller på den flade græsplæne.

På græsset kan I spille kongespil eller fodbold – få pulsen op og saml appetit til aftensmaden. På de lune sommeraftner skal der nemlig tændes op i gasgrillen. Forbered en lækker sommersalat, steg noget godt kød og nyd hertil et koldt glas rosé.

Vesterhavets brusen og tag på spændende udflugter i området

Dette feriehus i Grærup ligger kun 800 meter fra havet, hvilket gør det til det ideelle udgangspunkt for strandture. Samtidig har I også kun små 10 minutter kørsel til feriebyen, Vejers Strand. Her finder I både indkøbsmuligheder, små forretninger af forskellig art og hyggelige spisesteder.

Der findes masser af spændende udflugtsmål i nærheden af Grærup – både Henne Strand, Oksbøl og Blåvand er bestemt værd at kigge forbi. Her kan I blandt andet besøge Flugt museet, den indendørs klatrepark, Junglefun, escape room eller den lokale fiskesø.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 2.206
Renoveret / Byggeår:2024 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...