Hyggelig ferielejlighed med egen terrasse i Vejers

3
icon
icon
icon

Vejers Sydstrand 1 Lejl. 15, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50715

Lille og hyggelig – denne ferielejlighed med egen terrasse er det perfekte valg til en romantisk ferie for to. Bo centralt med kort vej til Vejers’ centrum og kun en lille gåtur væk fra stranden.

Lys opholdsstue med køkken

I den lyse opholdsstue med køkken kan I rigtig værne om jer selv og hinanden. Lyse farver, en behagelig sofa og masser af puder og tæpper til at sørge for hyggen – mere har man ikke brug for.

På regnfulde dage kan I smide jer på sofaen foran fladskærms-TV’et og se en god film, mens I nyder en friskbrygget kop kaffe fra kaffemaskinen. Gennem entréen kommer I ud på badeværelset såvel som det lille soveværelse.

Hyggelige stunder på terrassen

Gennem en stor glasdør når I terrassen med havemøbler og liggestole. Her sørger de høje træafskærmninger for privatsfære, mens I tænder op i grillen eller daser på liggestolene med en kold drink i hånden. På varme dage kan I finde skygge under parasollen.

Ferieboligen på Vejers Sydstrand 1 er en del af en et-plans-bygning med flere lejligheder på række. Den ligger centralt tæt på Vejers Strands hyggelige centrum, hvor I finder både indkøbsmuligheder, spisesteder og lidt ekstra shopping.

En ferie ved vestkysten er selvfølgelig ikke fuldendt uden en lang gåtur ved stranden. Kun 1000 meter væk ligger det brusende Vesterhav og kalder på jer, og I når hurtigt den lange sandstrand til fods.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:28
Renoveret / Byggeår:2001 / 1961

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...