10-personers poolhus med vildmarksbad i Vejers

4
icon
icon
icon
icon

Spættevej 1A, Vejers

- Sommerhusnr.: 50177
10 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 20
Swimmingpool
3 pers.
Tømmespa
3 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Spættevej 1A i Vejers kan I holde jeres næste familieferie i et skønt feriehus til 10 personer og 2 hunde. Sommerhuset er renoveret i 2024, og i poolrummet er der plads til sjov, leg og afslapning med både en 20 m² stor pool og en fin sauna. Sommerhuset ligger i et smukt naturområde, og fra vildmarksbadet kan I nyde fuglenes kvidren.

Indbydende indretning med brændeovn

I sommerhuset vil I hurtigt føle jer hjemme i den lyse og indbydende indretning. I stuen kan I hygge jer sammen, spille brætspil og nyde varmen fra den knitrende brændeovn, der sætter prikken over i’et til feriestemningen. Der er også en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

I det veludstyrede køkken finder I alt, hvad I skal bruge til at tilberede de hjemmelavede måltider. Efterfølgende klarer opvaskemaskinen opvasken for jer, så I kan bruge mere af ferietiden sammen.

Sommerhuset har 4 værelser, hvoraf det ene er indrettet med 2 køjesenge. De resterende værelser er indrettet med sammensatte enkeltsenge til en god nats søvn.

Pool, spabad og sauna

Et af sommerhusets highlights er poolrummet, hvor både store og små kan få mange timer til at gå. I poolen er der plads til sjov og leg, og efterfølgende kan I slappe af i den varme sauna, som også er helt perfekt efter en frisk gåtur i naturen.

Sommerhuset har 2 fine badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene indbyder til afslapning og velvære. Her finder I et spabad, hvor I rigtig kan nyde ferieroen i det boblende, varme vand.

Som et ekstra plus er der både vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset, så I efter en dag i poolrummet, kan have friske håndklæder klar til morgendagens svømmetur.

God terrasse og vildmarksbad

Høje træer omgiver feriehuset, så I har privatliv på den delvist afskærmede terrasse. Her kan I læne jer godt tilbage i liggestolene eller havemøblerne, mens børnene leger på den store naturgrund, hvor der både er sandkasse, gyngestativ og trampolin til familiens yngste.

Også udendørs er der plads til afslapning og velvære, da I her finder et vildmarksbad, hvorfra I kan nyde den omkringliggende natur og fuglenes kvidren. Hvad enten det er sommer eller vinter, er det helt fantastisk med en tur i det varme vand.

Ferie i Vejers

Sommerhuset på Spættevej 1A ligger 700 meter fra Vesterhavet, som er et besøg værd året rundt. Her kan I gå lange ture langs vandet, samle muslingeskaller og flyve med drager. En dag på stranden er et absolut must, når I holder ferie ved Vesterhavet.

Nær Vejers ligger Oksbøl Kronvildtreservat, hvor I fra september til oktober har rig mulighed for at opleve de prægtige dyr, der i denne tid er brunst. Er I på ferie i efteråret, er det derfor en oplagt udflugtsmulighed.

Den nærmeste indkøbsmulighed ligger 800 meter fra sommerhuset, og udover lidt butikker er der også et udvalg af restauranter, så I har mulighed for at spise ude.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:153 / 2.600
Renoveret / Byggeår:2024 / 1989

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...