8-personers feriehus i Vejers med spabad og sauna

3
icon
icon
icon

Jafdalvej 35, Vejers

- Sommerhusnr.: 50174
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Jafdalvej 35 i Vejers finder I dette sommerhus til 8 personer og 1 hund. Sommerhuset byder blandt andet på brændeovn, sauna og spabad, så her er der rig mulighed for afslapning og velvære. Fra sommerhuset er der 900 meter til Vesterhavet og den kilometerlange sandstrand, der indbyder til friske gåture langs vandet.

Sommerhus med spabad og sauna

Sommerhusets samlingsrum er alrummet, hvor køkken, spiseplads og stue ligger samlet. Her kan hele familien hygge sig sammen, uanset om nogle laver mad og andre slapper af i sofaen med en film i fjernsynet. Der er danske tv-kanaler i sommerhuset. I stuen er der en brændeovn, som I kan tænde op i for varme og ekstra hyggelig stemning. I kan også benytte jer af varmepumpen i rummet til at holde en behagelig temperatur.

Der er 2 badeværelser i sommerhuset, og der er gulvvarme på begge. Et af feriens absolutte højdepunkter finder I på det store badeværelse. Der er nemlig både spabad og sauna i sommerhuset, så I rigtig kan slappe af og nyde feriens ro. Som et ekstra plus er der vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

Der er 4 soveværelser i feriehuset, hvoraf der er 3 med en dobbeltseng. På det sidste værelse er der 2 enkeltsenge.

Delvist overdækket terrasse

Fra alrummet har I direkte udgang til sommerhusets terrasse, der er delvist overdækket og afskærmet. Her kan hele familien samles til hyggelige stunder på varme sommerdage og lune aftener. Imens I nyder en kop kaffe i havemøblerne, kan børnene lege på naturgrunden, hvor der både er sandkasse og gyngestativ.

En god feriedag skal naturligvis afsluttes med manér – Og hvad er mere perfekt end en hyggelig grillaften på terrassen? Steg saftige bøffer, pølser, kyllingespyd og hvad I ellers har lyst til på sommerhusets grill og nyd middagen, mens solen går ned i det fjerne.

Ferie i Vejers

Med ferieadresse på Jafdalvej 35 har I kun 900 meter til Vesterhavet, der året rundt er et besøg værd. Her kan I gå ture langs vandet, samle muslingeskaller og flyve med drager. Stranden er desuden delt op i to – en sydstrand og en nordstrand. Nordstranden er bilfri, men på sydstranden må I tage bilen med helt i sandet og køre på stranden.

Fra sommerhuset er der 1,1 kilometer til den nærmeste indkøbsmulighed. I Vejers er der også et udvalg af restauranter, så der er gode muligheder, hvis I vil spise ude en aften.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 2.075
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker tæppe med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...