Sort hyggeligt træhus tæt på naturen

3
icon
icon
icon

Ørnevej 38, Vejers

- Sommerhusnr.: 50169
4 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Hyggeligt lille træhus med plads til op til 4 personer venter på gæster, der ønsker at holde ferie tæt på naturen. Et dejligt udeareal med afskærmet og delvis overdækket terrasse. Der er sandkasse og gynge på naturgrunden gør huset velegnet til den lille nye familie.

En hyggelig feriemulighed tæt på by og natur

Det sorte feriehus på Ørnevej 38 kan blive den trygge ramme om gode ferieminder, for her er der plads til hygge og samvær. I det pæne hvide køkken kan lækre feriemåltider tilberedes og opvaskeren klarer nemt opvasken. I den kombinerede spisestue og stue kan maden nydes til brændeovnens stemningsfulde og varmende knitren. Et godt sparetip: brug husets varmepumpe til at vedligeholde en behagelig temperatur i feriehuset.

Der er både sovemulighed i det ene soveværelse med dobbeltseng eller i alrummet på sovesofaen, der kan afskærmes med et forhæng mod spisebordet. I feriehusets ene badeværelse er der god plads og dejlig gulvvarme.

Fra stuen med den bekvemme sofa og fjernsynet er der direkte udgang til den afskærmede halvt overdækkede terrasse.

Flere muligheder for udehygge

Der er endnu en hyggekrog i haven tæt på sandkassen, så I kan slappe af, mens de små gæster boltrer sig med at lave sandkager, ligesom der er plads til tagfat eller vikingespil på den 1708 store naturgrund.

Den afskærmede terrasse foran stuen indbyder til afslapning og opladning af de indre batterier, måske over et lækkert måltid fra grillen, mens aftenen falder på. Der er også en lille bænk ved husets indkørsel med carport, hvor I kan nyde en stille kop morgenkaffe eller finde skygge på en varm dag.   

Ro og fred tæt på natur og indkøb

Selvom der kun er 500 meter til indkøbsmulighed i Vejers, ligger feriehuset ikke langt fra et stort naturområde ligesom den skønne strand kun ligger 1500 m væk. Her kan man lege i flere timer, slentre langs vandet og samle smukke sten og skaller, og måske være heldige at finde rav.

Vejers By byder på minigolf, flere restauranter, bolsjekogeri og en stor legeplads. Derudover er der ikke langt til Vestkystens andre seværdigheder og attraktioner lige fra Blåvand Zoo, Bunkermuseet Tirpitz, flygtningeudstillingen FLUGT i Oksbøl, Vikingehavnen i Bork til naturoplevelser i klitterne, ved fuglereservatet ved Filsø og på Skallingen i Ho.

 



Soverum:1
Bolig-/Grundareal:50 / 1.708
Byggeår:1969

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...