Bo op til 4 personer kun 300 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Mågevej 8C, 1 tv. - lejl. 6, Vejers

- Sommerhusnr.: 50166
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Den hyggelige ferielejlighed nr. 6 på Mågevej 8C, 1.tv giver 2 vennepar eller den lille familie mulighed for en skøn ferie tæt på strand og i rolige omgivelser. Udlejes ikke til ungdomsgruppe. Ferielejligheden på 57 m2 rummer op til 4 personer og her venter jer et hyggeligt køkken/alrum. I bor midt i klitlandskabet kun 300 m fra den brede sandstrand og blot 700 m til nærmeste indkøbsmulighed og Vejers by.

Hyggelig og lys ferielejlighed

Hjerterummet i ferielejligheden i Vejers Strand, er helt klart det åbne køkken/alrum, hvor I kan tilbringe ferien med både at lave mad, spille spil og se fjernsyn. Køkkenet er moderniseret med induktionskogeplade og ovn, og har også opvaskemaskine, der kan klare opvasken for jer.

Ferielejlighedens 2 gode soveværelser er udstyret med skabe og dobbeltsenge, hvor I kan nyde en god nats søvn inden morgendagens aktiviteter og badeværelset er også moderniseret.

I stuens 2 sofaer er der god mulighed for at slænge sig til en god film eller hyggeligt samvær om et spil. Og et godt sparetip: Ferielejligheden er udstyret med en energisparende varmepumpe, der på energivenlig vis sørger for, at I har gode, behagelige indendørs temperaturer i løbet af ferien.

Flere hyggekroge på grunden

Den 100 m2 store grund rummer flere hyggekroge, så der er gode muligheder for at nyde morgenmaden på terrassen midt i klitterne eller tilberede aftensmaden på grillen på platformen med den flotte udsigt, hvis vejret tillader det.

Uanset årstid og vejr er det dog altid skønt med en tur på 300 m til den brede sandstrand til en badetur, lidt leg i sandet eller en rask tur langs med vandet.

Ikke langt til indkøbsmuligheder i Vejers Strand by

Med kun 700 m til byen kan I nemt klare indkøbene i byens 2 købmandsbutikker og eventuelt finde aftensmaden på et af spisestederne, når I selv vil slippe for at stå i køkkenet. Skulle I have lyst til mere byliv, fx i Blåvand eller at besøge nogle af Vestkystens mange seværdigheder, er det kun en kort køretur væk.

 

    

 

 



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:57 / 100
Byggeår:1937

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...