Hyggeligt feriehus på ugenert naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Plantørstien 6, Vejers

- Sommerhusnr.: 50165
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Træd ind i dette hyggelige feriehus på Plantørstien 6 i Vejers, og mærk straks feriehyggen tage hverdagens stress af skuldrene. Her er lagt op til afslapning og ro ved brændeovnen, og fællesaktiviteter for op til 6 personer både indendørs og udendørs med kort afstand til både by og strand.

Klassisk dansk hygge med ugenert og dog central beliggenhed

På Plantørstien 6 ligger et klassisk dansk sommerhus trukket tilbage på grunden, så I kan sidde ugenert på den dejlige træterrasse. Indenfor venter et dejligt åbent køkken, og opholdsrum indrettet med enkle og klassiske møbler. De hvidmalede loftsbjælker hæver sig fra de lave ydervægge og understreger den gode loftshøjde, og sammen med det flotte lysindfald fra de store vinduer bliver der en lys og luftig atmosfære. Brændeovnen bidrager til den hyggelige stemning, mens den energibesparende varmepumpe sørger for at vedligeholde temperaturen.

De 6 sovepladser fordeler sig på 3 værelser – 2 med dobbeltseng og 1 med enkeltsenge – alle med skabe til opbevaring af jeres tøj og sager. Badeværelset ligger meget centralt i feriehuset, tæt på alle værelser.

Dejlig stor sydvestvendt træterrasse og udsigtsplads

Fra feriehusets stue er der udgang gennem dobbeltdørene, til den store sydvestvendte træterrasse, som giver ideelle betingelser for at nyde solen hele dagen og den smukke solnedgang om aftenen. Her er både plads til bord med havestole, en hyggekrog, 2 liggestole, et bænkebord og en sandkasse til børnene. Der står også en gasgrill til jeres rådighed.

Fra grunden er der en trappe op til en udsigtsplads, hvorfra I har en fantastisk udsigt over klitlandskabet og feriehusområdet.

Central beliggenhed ved feriebyen Vejers

Selvom resten af verdenen synes langt væk, ligger Vejers by lige rundt om hjørnet kun 400 m væk. Her finder I både supermarkeder, restaurant og en stor legeplads til børnene. Vesterhavet og den smukke strand ligger kun 500 m fra feriehuset, så der er ikke langt til en hurtig solnedgangsbadetur eller en frisk travetur i vandkanten. Ellers ligger resten af Vestkysten tæt på, så I både kan købe fisk i Hvide Sande eller besøge museet Tirpitz i Blåvand.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50165

DE
D.
sagde , Deutschland

Wer hygge sucht bekommt es hier. Kleines sehr schön renoviertes Ferienhaus. Es gibt einen gemütlichen Wohn-Essbereich und drei Schlafräume. Das Badezimmer ist klein aber vollkommend ausreichend. Das besondere ist die Lage des Hauses. Eingebettet im totalen Grün, Vogelgezwitscher, Damwild im Garten und Meeresrauchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das kleine und gemütliche Ferienhaus im Plantørstien 6 liegt Ende der Straße inmitten der Dünen. Die offene Küche mit großzügigem Wohn- und Essbereich lädt zum gemeinsamen Kochen, zu gemeinsamen Spiele- oder Filmabenden am Kamin ein.
Bei sonnigem Wetter lässt sich auf der Terrasse Frühstücken, Grillen oder einfach in einer der beiden Sonnenliegen das Wetter genießen. Für die Kleinen ist durch einen Sandkasten und einen Spieltisch gesorgt.
Es gibt insgesamt 6 Schlafplätze, aufgeteilt auf zwei Doppelbettzimmer und ein Zimmer mit zwei Einzelbetten.
Das Haus besticht mit liebevollen Details, durch die man sich schnell Zuhause fühlt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.454
Renoveret / Byggeår:2022 / 1972

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...