Skønt sommerhus et stenkast fra strand beliggende i første klitrække

4
icon
icon
icon
icon

Rosenvej 19, Vejers

- Sommerhusnr.: 50158
4 pers.
Antal personer
10 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Rosenvej 19 er lige til at forelske sig i. Det ligger kun 10 meter fra Vesterhavet, ved første klitrække på en kæmpestor naturgrund. Her kan I holde en uforglemmelig ferie med familien eller vennerne tæt på naturen og vandet og vinden i det hyggelig indrettede sommerhus.

Dejlig udsigt til klitter og hyggelig indretning i enkle farver

På Rosenvej 19 kan fire feriegæster holde en skøn ferie i rolige omgivelser. Indretning er lys, enkel og i klassisk sommerhusstil med trælofter og -vægge. Her er plads til hygge og samvær i den store stue, hvor brændeovnens varme breder sig. Ildens knitren og den behagelige varme skaber den perfekte feriestemning, og selv hvis vejret viser sig fra sin kølige side, kan I gøre det behageligt og lunt. Sæt jer godt til rette i sofaen med jeres yndlingsfilm, som kan streames via sommerhusets Chromecast – eller nyd kaffen med en god bog i lænestolene. Fra stuen er der åbnet op ind til spiseområde og køkken. Det lille køkken er udstyret med alt, hvad hjertet begærer. Tilbered et lækkert måltid sammen, mens der spilles brætspil ved spisebordet. Mens der laves mad, kan I nyde udsigten over klitterne.

Sommerhuset har tre rummelige soveværelser, så der er mulighed for at børnene kan få hvert sit værelse. De to er indrettet med dobbeltsenge, mens det tredje soveværelse har to enkeltsenge. På det ene værelse finder I skydedørsskabe med god opbevaringsplads. Udover et badeværelse finder I også et dejligt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Desuden er der mulighed for at opvarme sommerhuset med en energibesparende varmepumpe.

Dejligt udeområde på stor naturgrund tæt på havet

Sommerhuset omsluttet af en skøn træterrasse, som er afskærmet på hele sydsiden. Her venter havemøbler og liggestole på jer, og I kan altid finde et solrigt spot eller, hvis det er nødvendigt, et læ- og skyggefuldt sted at slappe af. Til den perfekte sommeraften hører sig grillmad til – tilbered et lækkert måltid på sommerhusets gasgrill og sæt jer til rette om bordet med en kold cola eller et godt glas rosé.

Lige bag sommerhuset er en privat sti, som vil føre jer direkte til det brusende Vesterhav.

Fantastisk beliggenhed nær stranden i Vejers

Går I over klitterne kommer I til den smukke, fine sandstrand ved Vesterhavet. Stranden er et sandt eldorado for badegæster, solbadere, muslingesøgende og naturelskere. Selv i den køligere årstid er en gåtur på stranden en fantastisk naturoplevelse for store og små.

Fra sommerhuset er der heller ikke langt til Vejers centrum, små 250 meter. I Vejers finder I også hyggelige butikker at shoppe i og gode spisesteder. Rundt om feriebyen ligger den skønneste natur med lynghede og skovarealer – hjemsted for de store krondyr, der ofte også tager et smut ind over sommerhusgrundene.

Vil I på udflugt, kan I køre en tur til Blåvand eller Esbjerg. I Blåvand er der mange gode ferieoplevelser for hele familien, og en tur i Blåvand Zoo, Tirpiz eller shopping i Esbjerg er blot nogle af de oplevelser, der venter jer.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 50158

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist eine echte Perle! Es ist alles sehr "hyggelig" eingerichtet, man fühlt sich vom ersten Moment an wie Zuhause! Wohnzimmer, Bad und Küche sind sehr geräumig. Es gab nur 2 Fehler in der Beschreibung. Leider wurde bei der Personenzahl (4) maßlos untertrieben

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und sauberes Haus. Man fühlt sich direkt wohl. Auch auf der Terrasse lässt es sich wunderbar aushalten. Die Lage ist super, man ist schnell im Ort und am Strand!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 11.235
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...