Hyggeligt feriehus på kuperet naturgrund til 8 personer

4
icon
icon
icon
icon

Vejers Sydstrand 4, Vejers

- Sommerhusnr.: 50060
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Vejers Sydstrand 4 tæt på hav og by ligger dette hyggelige feriehus, der har plads til 8 personer og deres hund. En hyggelig stil, store vinduespartier og god indretning får jer straks til at føle jer hjemme og klar til en dejlig ferie ved Vesterhavet. Den store terrasse ved feriehuset giver gode muligheder for at nyde udendørslivet hele dagen.

Rødt træhus som udgangspunkt for ferien

Det 116 m2 røde træhus ligger godt tæt på natur og indkøb i Vejers Strand. Når I er gået op ad trappen til feriehuset, kommer I ind i en lille forgang med plads til jakker, fodtøj og medbragt bagage. Her står også både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.  Fra bryggerset træder I ind i fordelingsgangen til 3 værelser og badeværelser og videre derfra ind i køkkenet.

Her er god plads til forkælelse med god mad, som kan nydes ved spisebordet lige på den anden side af halvmuren. Dette er husets højloftede hjerterum, hvor I formentlig vil tilbringe nogle gode timer sammen med at hygge omkring et spil foran brændeovnen eller i sofagruppen til en god film.

Der er i alt 4 hyggelige soveværelser i feriehuset – 3 med dobbeltseng og det sidste med 2 enkeltsenge. De maksimalt 8 gæster skal deles om 2 badeværelser, hvoraf det største også rummer en lækker 2-personers tømmespa/badekar og en dejlig sauna, hvor I kan forkæle jer selv med lidt wellness.

Flere terrasser til udendørs hygge

Fra det lyse opholdsrum er der 2 udgange til den store højtbyggede terrasse. Den ene del er delvist overdækket, så I kan finde skygge og eventuelt ly for sommerregnen, og i et dejligt læ-hjørne kan I nyde et godt måltid mad fra grillmesterens hånd.

Den 2205 m2 store kuperede naturgrund inviterer hund og børn til skattejagt og leg, ligesom gyngerne kan bruges til at brænde lidt energi af.

Vejers Strand er tæt på naturen

Feriehuset ligger tæt på Vejers Strand, og det omkringliggende område byder på mange muligheder for at nyde den specielle natur. Stranden ligger kun 700 m væk, så der er ikke langt til soppe- eller badeturen. I det hele taget ligger hele Vestkystens seværdigheder og aktivitetsmuligheder inden for køreafstand, der er nok at tage sig til, hvis I har behov lidt underholdning.

 



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:116 / 2.205
Byggeår:1957

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...