Hyggeligt feriehus med stort spabad og sauna kun 400m fra havet

4
icon
icon
icon
icon
Nordvej 64, Vejers Strand - Søg på husnr. 50018

På Nordvej 64 i Vejers, kun 400 meter fra det fantastiske Vesterhav, ligger dette hyggelige feriehus og venter på jer. De lyse og venlige omgivelser rummer plads til 6 personer (og 2 hunde!), og indretningen omfatter blandt andet et stort spabad, en sauna og ikke mindst en skøn, stor terrasse.

Indbydende indretning med stort spabad og sauna

Det 110 kvadratmeter store feriehus er indbydende indrettet, og I vil blive budt varmt velkommen i de venlige omgivelser med lyse trævægge og -lofter og højt til loftet. Store vinduespartier giver et godt lysindfald og giver jer mulighed for at nyde den vestjyske natur, selv på regnfulde dage.

Stuen og køkkenet ligger i åben forbindelse og danner sammen husets hjerte. Der er gulvvarme i klinkegulvet, og selvfølgelig den klassiske brændeovn, som sikrer dejlig varme og hyggelig ferieatmosfære alle årets måneder.

På det største af husets 2 badeværelser finder I to af husets absolutte highlights. Her er der lavet en helt privat wellnessoase med et stort 4 personers-spabad samt en sauna, hvor I på bedste vis kan få lov til at slappe af og tanke ny energi.

Stor terrasse og skøn beliggenhed i gåafstand til hav og by

En stor træterrasse omgiver feriehuset, og her kan hele familien nyde solen og den friske havluft. Der er både sørget for havemøbler, liggestole og grill, så intet mangler på de dejlige sommerdage.

Det smukke klitlandskab sætter rammerne for ferien, og beliggenheden er i det hele taget rigtig skøn. Den kilometerlange sandstrand ligger blot 400 meter fra feriehuset, og en gåtur langs vandkanten vil glæde både store og små feriegæster, og ikke mindst hundene.

Også Vejers Strands centrum og den nærmeste indkøbsmulighed ligger få minutters gang væk, og her finder I både spændende forretninger, restauranter og (is)caféer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.945
Renoveret / Byggeår:2010 / 1998

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...