Eksklusivt luksusferiehus med aktivitetsrum og wellness-oase

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
Musvågevej 18, Henne Strand - Søg på husnr. 40902

Musvågevej 18 er et super skønt feriehus, som er gennemtænkt indtil den mindste detalje og indrettet med al verdens luksus. Huset emmer af luksus både inde og ude. Her finder I 153 m2 feriebolig med den bedste beliggenhed. Den fine sandstrand og feriebyens centrum ligger lige om hjørnet.

Aktivitet, afslapning og wellness

I dette luksuriøse sommerhus i Henne har I plads til 10 personer, fordelt på 4 soveværelser og en stor hems, 2 soveværelser er med en stor dobbeltseng og direkte udgang til terrassen. De andre 2 soveværelser er udstyret med 3/4 senge.

Der er 2 badeværelser i huset. Det ene er udstyret med spa, bruser, tyrkisk bad og sauna. Denne luksuriøse wellness-oase indbyder til afslapning og selvforkælelse.

Aktivitetsmuligheder er der masser af. Aktivitetsrummet med billard, dart og fladskærms-TV´et, hvor I kan tilslutte jeres egen spillekonsol er et hit for ung og gammel, her kan der dystes og leges på livet løs.  

Det store køkken-alrum med stue er indrettet med moderne møbler og indbyder til mange fælles timer. Her kan alle husets beboere samles, der er god plads til store og små. Når vejret er godt, kan man på bedste sydlandske manér skubbe den store panorama-skydedør til side, og integrere den overdækkede terrasse i boligen. På køligere dage udstråler pejsen stemning og varme.

Køkkenet er ligesom resten af huset indrettet med omtanke. Der finder I alt, I har brug for, til tilberedelsen af lækre måltider. Opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er her en selvfølge.

Der er naturligvis gratis internet i huset.

Exceptionelt udendørsområde med udekøkken og udebruser

Terrassen er 220 m2 stor, afskærmet og til dels overdækket. Her mangler der intet, og kvaliteten er i top. Efter en frisk dukkert på stranden kan man skylle sandet af under en udendørs bruser, inden man tager en velfortjent ”morfar” på en af husets solvogne. Også til de små gæster er der aktivitetsmuligheder udenfor, – her er både gynger og en sandkasse. Faktisk kan man her nemt tilbringe hele dagen på terrassen, for udendørsentusiaster og mestergrillere er der ikke kun grill, men også et udekøkken. Når mørket sænker sig, tænder man for den flotte udendørs-belysning og nyder aftenens ro.

Beliggenheden kan ikke være bedre. Den fine børnevenlige badestrand er ikke langt væk og Henne Strand ferieby med de mange butikker og spisesteder er også lige om hjørnet. Dette er stedet, hvor I finder alle ingredienserne til en perfekt ferie i luksusklassen.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:153 / 1.260
Byggeår:2011

Køkken:

Fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Dampkabine.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...