Hyggeligt sommerhus med sauna tæt på Vesterhavet i Henne Strand

4
icon
icon
icon
icon

Porsevej 11, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40845
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i den smukke natur i Henne Strand ligger dette skønne sommerhus på Porsevej 11, der rummer plads til 6 personer. Sommerhuset har brændeovn og en skøn sauna, som er helt perfekt at sætte sig ind i efter en tur ved stranden, denne ligger faktisk kun 400 meter fra sommerhuset.

Firestjernet sommerhus med brændeovn og sauna

Sommerhuset, der er renoveret i 2020, har en skøn lys indretning med komfortable møbler og skønne faciliteter som vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler. De store vinduespartier i sommerhusets opholdsrum giver et skønt lysindfald og en god udsigt til den smukke omkringliggende natur.

I opholdsrummet kan I have mange skønne timer sammen. Her er det oplagt at samle sig til sjove spil omkring bordet og gode film på tv’et. Fra opholdsrummet kan I gå op på sommerhusets førstesal, der er det helt perfekte sted til en stille stund for sig selv med en god bog.

Feriehuset er indrettet med 3 soveværelser, 1 badeværelse og 1 gæstetoilet. Fra badeværelset er der adgang til den skønne indlejrede sauna, hvor I kan sætte jer ind for at slappe lidt ekstra af. En tur i saunaen er også skøn efter at have været en tur i det nærliggende Vesterhav, så I kan blive varmet godt igennem igen.

Både i køkken og på badeværelset kan I nyde godt af gulvvarmen, der sikrer varme fødder, og ellers varmes sommerhuset op af en energivenlig varmepumpe.

Skøn terrasse i læ – kun 400 meter til Vesterhavet

På den delvist overdækkede terrasse kan I finde liggestole og havemøbler frem og nyde ferien udendørs. Sommerhuset har en dejlig læfyldt placering, og I kan derfor fuldt ud nyde de varme feriedage i læ for vinden. På terrassen kan I også nyde de varme ferieaftener med kolde drikkevarer, mens I laver mad på grillen – alt sammen med en skøn udsigt til den smukke natur. 

Hvis I går gennem klitterne og forbi de omkringliggende sommerhuse, bliver I ledt ned til det fantastiske Vesterhav, der kun ligger 400 meter væk. Gåturen hertil tager kun få minutter – det er helt perfekt, både når I vil en tur i de skønne bølger, og når I skal hjem og have varmen igen i sommerhusets sauna.

Skøn natur i Henne Strand

Ikke langt fra sommerhuset finder I centrum af den hyggelige ferieby, Henne Strand. Her finder I forskellige gode indkøbsmuligheder og skønne restauranter, hvor I kan få lækker mad.

Henne Strand byder også på en masse skøn natur, som bare skal opleves. I kan få mange kilometer i benene under ferien, når I bevæger jer gennem det smukke klitlandskab og går ture langs de smukke kilometerlange sandstrande.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40845

DE
D.
sagde , Deutschland

ideales, geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus mit kurzen Wegen zur Nordsee und zur Ortsmitte. Sehr schöne Terrassen und überdachten Freisitz von außen nicht einsehbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegen.
Guter Schnitt des Hauses
Viele Terrassen zum entspannen
Sehr gut ausgestattet
Sehr sauber
Einfach zum Wohl fühlen.
Nächstes Jahr wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses paradiesische Fleckchen Erde ist traumhaft. Es zu sehen spüren,riechen,einfach erleben.
" Gryden" ist einfach Seelenbalsam,mit viel Liebe zum Detail,ist es eine Wohlfühloase zum entspannen!!!!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.445
Renoveret / Byggeår:2020 / 1967

Køkken:

Fryser (15 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...