Sommerhus til 5 personer – på naturgrund i Henne Strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Arvevej 5, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40799
5 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Beliggende på en fredelig naturgrund midt i Henne Strands kuperede klitområde finder I dette skønne sommerhus på Arvevej 5. Sommerhuset er indrettet til 5 personer – og dermed perfekt til den lille familie. Med kun 800 meter til Vesterhavet byder sommerhuset op til en afslappende og dejlig ferie i den vestjyske natur.

Feriestemning – med brændeovn

Sommerhuset på Arvevej 5 blev renoveret i 2021 og indrettet lyst og hyggeligt. Hyggen understreges bl.a. af legen med de forskellige farver, der findes rundt omkring på væggene i sommerhuset. Sommerhusets sovepladser er fordelt over 3 soveværelser. To af værelserne er indrettet med dobbeltsenge, det tredje soveværelse har 2 enkeltsenge. 

Samlingspunktet i dette sommerhus er det store opholdsrum med stue, spiseplads og det moderne køkken i ét. Her er plads til alle, og alle er med i fællesskabet, uanset for det er med madlavningen i det veludstyrede køkken med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine – eller om I spiller et brætspil ved spisebordet, mens I nyder varmen af den knitrende ild i brændeovnen. De mange vinduespartier inviterer ikke kun sollyset, men også den smukke og altid vekslende natur, helt ind i sommerhuset.

Der forefindes desuden en del praktiske fornødenheder såsom opvaskemaskine og vaskemaskine i dette skønne sommerhus, så I har endnu mere tid til at slappe af og holde en velfortjent pause fra hverdagen.

Stor træterrasse – kun 800 meter til stranden

Sommerhusets store træterrasse, der strækker fra øst til vest om sommerhuset, falder yderst naturligt ind i den omkringliggende omgivelse, og I vil derfor opleve naturen i denne egn på nær hånd. Rundt omkring på terrassen er der kreeret flere siddepladser, hvilket gør at I kan nyde både jeres morgenkaffe, men også jeres aftensmad på terrassen. Lav en dejlig grillmiddag med gasgrillen, og nyd den under den overdækkede terrasse i aftensolens skær: solnedgangen midt i den uspolerede natur er en enestående oplevelse, I ikke må gå glip af.

Dette sommerhus på Arvevej 5 i Henne Strand er det perfekte udgangspunkt til udflugter. Fra sommerhuset er der kun 800 meter til det skønne Vesterhav, som uanset årstid altid er et besøg værd – en dukkert eller en tur langs stranden er oplagt og vil fuldende feriestemningen.

Den charmerende badeby Henne Strand er kun 1 km væk og byder på flere hyggelige butikker, cafeer, restauranter og et supermarked.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.219
Renoveret / Byggeår:2021 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...