Idyllisk sommerhus på naturgrund i Henne Strand

3
icon
icon
icon

Ranunkelvej 4, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40797
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Leder I efter et hyggeligt sommerhus, hvor I kan komme helt tæt på Vesterhavet og dens betagende natur? Så er dette stråtækte sommerhus på Ranunkelvej 4 i Henne Strand det oplagte valg.

Dette sommerhus, som er beliggende på en smuk natur- og klitgrund 600m fra Vesterhavet, har plads til op til 6 personer. Jeres husdyr er også hjerteligt velkommen her.  

Nordisk sommerhusstemning – med brændeovn

Dette idylliske stråtækte feriehus emmer i den grad af sommerhus. Så snart I kommer ind, bliver I mødt af den hyggelige stemning – og I vil uden tvivl hurtigt føle jer hjemme. Især i sommerhusets alrum, som huser både stue og køkken, vil I kunne nyde hinandens selskab, hvor I kan hygge omkring sommerhusets brændeovn. Denne vil – sammen med sommerhusets luft-til-luft-varmepumpe – sørge for en behagelig temperatur i sommerhuset.

Sommerhusets køkken er veludstyret, og både mikroovn, opvaskemaskine samt en fryser på 80L kan være jer behjælpelige med at klare alt det praktiske, så der bliver masser af tid til slappe af samt at nyde ferien.

Fra stueetagen leder en trappe jer op til en hyggelig TV-stue – de flotte vinduer giver det flotteste lysindfald samt en skøn udsigt over klitterne herfra.  Herfra kan I træde ud på sommerhusets balkon, hvorfra I også kan nyde den pragtfulde og enestående natur.

Sovepladserne er fordelt over 3 soveværelser. Der er en dobbeltseng i det rummelige soveværelse, som befinder sig i stueplan. Der er 2 soveværelser på 1. etage: det ene værelse er udstyret med en dobbeltseng, det andet har 2 enkeltsenge.

I det lyse badeværelse står både vaskemaskine og tørretumbler klar til at være behjælpelige med at få klaret jeres vasketøj.

Storslået natur – ved terrasserne

Egnens flotte natur kan også opleves på nær hånd fra sommerhusets terrasser: mens I finder jer til rette i sommerhusets havemøbler og liggestole, vil I her til enhver tid kunne finde jer en dejlig solplet. På grillen vil I kunne tilberede dagens aftensmad, mens I ser solen gå ned bagved klitterne.  

Det brusende Vesterhav og dens smukke sandstrand ligger blot 600meter fra dette dejlige sommerhus, og er daglige strandture oplagt. Efter besøget på stranden kan I skulle sandet af under sommerhusets udebruser.

Sommerhuset er beliggende i den lille ferieby Henne Strand, som udover et supermarked byder på adskillige specialbutikker, diverse restauranter og gadecaféer. Og I må endelige bestille en is hos det velkendte Is-Huset på vej hjem fra en tur på stranden.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:148 / 1.792
Byggeår:1976

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...