Feriehus med brændeovn og spa – i skønne Henne Strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Musvågevej 19, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40796
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På en skøn naturgrund på Musvågevej 19 ligger dette hyggelige og velholdte feriehus, hvor op til 8 personer kan holde en afslappende ferie. Feriehusets 120 m2 byder ind med skøn feriehusstemning – med god plads til hygge både inde og ude.

Velholdt feriehus – med brændeovn og spa

Dette hyggelige træhus i Henne Strand er skabt til fællesskab og hygge. Med lyst træværk, moderne møbler, et åbent køkken og en dejlig brændeovn i stue-alrummet er der lagt op til rigtig feriehusstemning, med plads til at hygge sig ved spisebordet med familiespil samt lækker mad, men også til at hygge sig i sofaen med en god film eller en god bog.

Feriehusets køkken er veludstyret med mikroovn, opvaskemaskine samt en separat fryser på 80L. 

Feriehuset er indrettet med 4 soveværelser, hvoraf 3 af værelserne er udstyret med dobbeltseng. Det fjerde soveværelse indeholder 2 enkeltsenge. Feriehusets 2 badeværelser ligger i hver sin ende, men tæt på soveværelserne, og gør dette skønne feriehus perfekt til den store familie eller flere par. I det ene badeværelse er der en lækker spa, som kan varme jer igennem efter I har været ude for at gå en skøn tur på stranden.

Med dens korte afstand på 400m til stranden er der al grund til at tage nogle friske dukkerter dagligt. I feriehusets bryggers står vaskemaskinen klar til at være jer behjælpelige med at holde jeres badehåndklæder friske.  

Skøn sydvendt terrasse – med sandkasse og gynger

På den lækre terrasse, der ligger sydvendt for dette feriehus, er det altid muligt at finde et hyggeligt læ-hjørne. Terrassen, som er delvis overdækket og afskærmet, er det perfekte sted til at kunne nyde solen døgnet rundt, men kan også bruges til at finde en dejlig skyggeplads, mens I nyder den ellers friske luft i husets komfortable havestole og solvogne. Herfra er det også muligt at se de mindste gynger eller lege i den skønne sandkasse.

Med lyden af de brusende bølger kan I nyde jeres morgenkaffe på den skønt placerede østvendte terrasse. På feriehusets grill vil I kunne tilberede jeres aftensmad.

På den rummelige parkeringsplads foran dette feriehus er der mulighed for at parkere flere biler.

Naturoplevelser – tæt på Vesterhavet

Fra denne ferieadresse, som ligger på en lille vej i Henne Strand, har I mange skønne ferieoplevelser i vente. Først og fremmest er der Vesterhavet med sine brede sandstrande og brusende bølger kun ligger 400m fra dette feriehus, og som er værd at besøge hele året rundt.

Der er kun 300m fra feriehuset til den hyggelige bymidte i Henne Strand, hvor der flere specialbutikker, restauranter og hyggelige gadecafeer, som serverer mad til enhver smag samt et supermarked.

Ønsker I at være aktivt i naturen, er også Filsø og Blåbjerg Klitplantage et besøg værd: her er der anlagt gode vandre- og cykle stier, som I kan benytte jer af.  Ydermere er det muligt at svinge golfkøllen på golfpladsen i Henneby, hvor der kan købes golftimer.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...