Strandnært sommerhus til 6 personer i Henne Strand

4
icon
icon
icon
icon

Enebærvej 5, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40792
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Enebærvej 5 i Henne Strand finder I dette hyggelige sommerhus fra 2012, ideelt til familien eller 2-3 vennepar, som ønsker at holde ferie sammen. Med kun 500 meter til stranden og beliggende på en naturskøn kuperet grund kan I her slappe af fuldt ud. Ovenikøbet er feriehuset tæt på byen, så I får her alle fordele i forhold til en ægte oplevelse af Vesterhavet og bekvem afstand til Henne Strand by med butikker, restauranter og caféer. Faciliteter som brændeovn, spa og sauna, vaskemaskine og tørretumbler betyder blot, at I kan nyde feriestemningen og samtidig få opfrisket håndklæderne efter behov.

Lyst, venligt og mulighed for wellness

På Enebærvej 5 vil I føle jer hjemme straks, I træder ind ad døren. Her er højt til loftet og en lys og venlig indretning. Det fine lysindfald gennem de store vinduespartier, udsigten over klitgrunden, lyse træbeklædte vægge og loft op i kip giver en skøn feriestemning. Det åbne køkken i forbindelse med spiseplads og opholdsstue vil tilsammen komme til at udgøre centrum i sommerhuset. Med ild i brændeovnen kan I hygge jer i sofagruppen eller trække jer tilbage i en lænestol med en god bog. Både herfra og fra spisebordet har I en skøn udsigt over natur- og klitgrunden.

Sommerhuset indeholder 2 badeværelser med gulvvarme, og i forbindelse med det store- er også spabad og sauna, så I kan arrangere jeres egen lille wellnessaften. Der er vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så I kan friske håndklæderne op undervejs på ferien. De 3 soveværelser er indrettet med komfortable senge, i 2 værelser er dobbeltsenge, og i det sidste værelse er 2 enkeltsenge, så I kan indrette jer, som det passer jer bedst, og få en dejlig nattesøvn i den friske vesterhavsluft.

Der er en energibesparende varmepumpe i feriehuset, så I hele tiden oplever en behagelig varme, uanset udetemperaturen. Slutrengøring behøver I ikke at bekymre jer om, da den er inkluderet i prisen.

Dejlig afskærmet terrasse

På den delvist afskærmede terrasse kan I altid finde en krog med læ samtidig med, at I kan føle jer private. Tag solbad på de komfortable liggestole, eller hyg jer sammen i havemøblerne under overdækningen, hvis I har brug for læ eller skygge. Imens kan børne gynge eller lege i sandkassen. Sammen kan I eventuelt spille et spil viking eller petanque, hvis der skal konkurreres. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen imens skyggerne bliver lange. I kan stadig nå at opleve solnedgangen i Vesterhavet med en kort gåtur til stranden. Det er en imponerende oplevelse – hver gang.

Ferie i Henne Strand

Henne Strand er en af de charmerende feriebyer langs vestkysten. Her er en livlig butiksgade med et varieret butiksudvalg samt caféer og restauranter. Det er en god ide at booke bord, hvis I ønsker at spise på en bestemt restaurant en dag. Omkring Henne kan du opleve et mangfoldigt dyreliv på alle tider af året. Husk kikkerten, hvis du er specielt interesseret i kronvildt, rov- eller trækfugle. Filsø, et nærliggende naturgenopretningsprojekt, ikke langt herfra, er et besøg værd i den forbindelse.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 2.000
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...