Skønt sommerhus på første klitrække i Henne Strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Timianvej 6, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40789
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kunne I tænke jer at holde en strandnær badeferie i et charmerende træhus ved Vestkysten? Så er dette sommerhus på Timianvej 6 i Henne Strand det oplagte valg for jer, som er en familie med op til 4 personer. Og skulle I have et husdyr, er også den yderst velkommen her.

Hygge ved havet – med brændeovn

I dette træbeklædte sommerhus vil I mærke feriestemningen, så snart I træder ind: Stuen og køkken er i åben forbindelse, og dermed et åbent rum med god plads til samvær for hele familien. Stuen med både fladskærms TV og DVD afspiller indbyder til afslapning med film i sofaen eller lænestolen, imens brændeovnen knitrer i baggrunden. De mange vinduer i dette skønne rum lukker ikke bare et fantastisk lys ind, men byder også muligheden for at betragte den enestående natur rundt omkring dette sommerhus.

De 4 sovepladser, som dette sommerhus råder over. er fordelt over 3 soveværelser: det ene af værelse er indrettet med en dobbeltseng, det andet værelse med 2 enkeltmandssenge, og et tredje værelse indeholder en etageseng – et oplagt værelse til børnene. Sommerhusets badeværelse er indrettet lyst, og her kan I også finde vaskemaskinen, som kan være jer behjælpelige med at holde jeres badehåndklæder nyvasket. 

Udeliv på skøn terrasse

Sommerhuset med adressen Timianvej 6 har en lækker sydvestvendt terrasse med diverse komfortable havemøbler samt grill: I vil helt sikkert kunne finde en dejlig krog, hvor I kan slappe af og nyde omgivelsernes ro samt bølgernes brusen. Den skønne naturgrund, som dette skønne sommerhus ligger på,  grænser op til klittens fredningslinje og vil I blot befinde jer 400 meter – og dermed få minutters gang – fra vestkystens enestående sandstrand.

Ferieadresse i Henne Strand

Udover at være en populær badeby byder Henne Strand også diverse shopping muligheder. Udover de mange specialbutikker har den charmerede by også et supermarked og diverse restaurants, som serverer mad til enhver smag.

Skulle I gerne ville gå på opdagelse i den nærmere omgivelse, er Blåbjerg Plantage og Filsø med deres vandre- og cykelstier også et besøg værd.  

 

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40789

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumig, super Lage!!!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.413
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...