Charmerende sommerhus på skøn naturgrund i Henne Strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Storkenæbvej 11, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40788
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

Beliggende på en naturgrund i det flotte klitlandskab i Henne Strand, er dette skønne sommerhus det oplagte sted at holde en afslappende familieferie eller have et hyggeligt afbræk fra hverdagen med vennerne. I sommerhuset, der ligger blot 500m fra stranden, er der plads til op til 5 personer, som i og omkring sommerhuset kan holde en skøn (bade)ferie – samt nyde den friske luft fra Vestkysten.

Klassisk og moderne indretning – med brændeovn

Sommerhuset, som er opført i 1977, falder med sit karakteristiske tag godt ind i det omkringliggende klitlandskab. Sommerhusets indre er præget af et moderne look med nutidens møbler og materialer samt flere lækre detaljer.

I den skønne sofa vil I kunne hygge sammen om en film, som I enten ser på Apple TV’et eller streamer via Chromecast. Eller også kan I betragte det flotte landskab, som I har direkte udkig til, enten herfra eller fra sommerhusets skønne spisestue. Den fine brændeovn vil, udover at skabe en behagelig temperatur, fuldende hyggen – og feriestemningen.  

Sommerhusets køkken, som ligger i forlængelse af spisestuen, er velindrettet og udstyret med en opvaskemaskine, der kan være jer behjælpelige med opvasken.    

Sommerhusets sovepladser er fordelt over 3 værelser. Der er en komfortabel dobbeltseng i det ene værelse, det andet værelse er udstyret med 2 enkeltsenge. Det tredje værelse har en enkeltseng.

Badeværelset er, ligesom gæstetoilettet, indrettet lyst og har indlagt gulvvarme. I badeværelset står der endda vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, som kan være jer behjælpelige med at få vasket jeres badehåndklæder med jævnligt mellemrum.

Ved sommerhuset er der desuden et ladestik, hvor I kan I få ladet jeres elbil op.

Enestående placering i klitlandskab

På den store træterrasse på sommerhusets ene langside kan I – igennem dagen – følge med solen: på terrassen mod øst kan I nyde jeres ny brygget morgenkaffe, imens I hører Vestkystens bølgerne bruse i baggrunden.

Senere på dagen vil I kunne nyde solens stråler – imens I læner jer tilbage i de komfortable solvogne, der er stillet til rådighed. Eller også kan I mødes her og hygge jer at tilberede jeres aftensmad ved hjælp af sommerhusets grill. Og når solen er ved at gå ned, kan I trække jer tilbage under den afskærmede og overdækkede del af terrassen, og nyde den sidste varme.  

Aktiv ferie i Henne Strand

Henne Strand er en populær turistby, og det ikke kun for strandens skyld. Byen har et supermarked, mange specialbutikker og forskellige restauranter, der byder noget for enhver smag – og er absolut et besøg værd.

Blot få minutters kørsel fra sommerhuset ligger Blåbjerg Plantage og Filsø, hvor der er gode vandre- og cykelruter, som I kan benytte til at opleve den enestående natur omkring Henne Strand på.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 1.255
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...