Central beliggende ferielejlighed til 2 personer i Henne Strand

3
icon
icon
icon

Hjelmevej 15, lejlighed 21, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40780
2 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Trænger I til en skøn badeferie, hvor I på få minutter kan komme ned på stranden, men også kan lade bilen stå, når der skal købes ind? Så er denne skønne lejlighed, med dens centrale beliggenhed på Hjelmevej 15- lejlighed 21 i badebyen Henne Strand, et oplagt valg.  

Moderne og lys indretning

Den velindrettede lejlighed på 43 m2 fremstår lys og moderne og byder på alle fornøjeligheder, der hører en badeferie til. Lejlighedens kombinerede stue og spisestue byder op til hygge og samvær. Lejlighedens køkken er veludstyret og indeholder både en kombineret mini-/mikroovn og en opvaskemaskine. 

Der er 2 soveværelser i denne lejlighed: det ene soveværelse har en komfortabel dobbeltseng, det andet rummelige værelse er udstyret med en dejlig sovesofa. Det skønne og moderne badeværelse har indlagt gulvvarme.

Lejligheden er del af et lejlighedskompleks, hvis fællesrum råder over vaskemaskine og tørretumbler, og badehåndklæderne kan derfor vaskes og tørres når som helst.

Jeres bil kan stilles på lejlighedens egen parkeringsplads, hvorfra en trappe vil føre jer op til lejligheden.

Altan med panoramaudsigt

På lejlighedens afskærmede terrasse kan I ikke blot nyde Vesterhavets friske luft. Fra lejlighedens terrasse har I en enestående panoramaudsigt over de nære omgivelser, som byder på meget mere end skov og hede. Og når I sidder med jeres morgenkaffe i de komfortable havemøbler på terrassen, vil I helt sikkert kunne høre Vesterhavets brusende bølger i baggrunden.

Nær strand og by

Lejlighedskomplekset, som lejligheden er del af, ligger meget centralt i den populære badeby Henne Strand, og her er hverken langt til strand eller by: fra lejligheden til stranden er der blot 300 meter. Endnu kortere er der til bymidten af Henne Strand. Fra lejligheden er der blot 200 meter til diverse specialbutikker, det lokale supermarked og diverse restauranter, som byder på noget for enhver smag!

Tæt på Henne Strand findes Blåbjerg Klitplantage og Filsø, hvor I har mulighed for at opleve Vesterhavets enestående natur på nær hånd. 

 



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:43 / 0
Renoveret / Byggeår:2023 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...