Panoramaudsigt over klitterne, kun 400 meter fra stranden

2.5
icon
icon
icon

Gejlbjergvej 114, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40749
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette yderst charmerende sommerhus på Gejlbjergvej 114, som har været med i tv-programmet “Huse, der aldrig kommer til salg”, er bygget i den gamle stil og ligger skønt på en kæmpe naturgrund, som går helt over på den anden side af Henne Mølle Å. Med kun 400 meter til stranden og det brusende vesterhav, har I en flot panoramaudsigt over Hennes skønne natur, klitterne, Vesterhavet og Henne Mølle Å.

Historisk tidslomme med flot udsigt

Det stråtækte sommerhus har plads til 4 personer og jeres hund er også velkommen her. Sommerhuset er historisk; det blev opført i 1948 efter det første sommerhus på grunden, som var bygget i 1932, blev jævnet med jorden af de tyskere, der havde boet der under 2. verdenskrig. Begge bygninger blev konstrueret af nu afdøde tømrer Hansen fra den nærliggende by Outrup.

Den gamle stil gør sig bemærket i denne feriebolig, hvilket er som at træde ind i en hyggelig tidslomme. Der er to soverum i sommerhuset, hvoraf det ene er indrettet med 1 enkeltseng og 1 dobbeltseng. I det andet værelse står 2 enkeltsenge, hvor den ene blot måler 185 centimeter i længden.

Sommerhusets samlingspunkt er uden tvivl opholdsrummet, hvor stue og spisestue er samlet. Herfra har I panoramaudsigten over Henne Mølle Å og klitterne, der kun afskiller jer fra standen og vesterhavet med 400 meter – et udsigt I aldrig bliver trætte af. Ydermere er der et skønt  havblik fra spisestuen.

Her i opholdsrummet finder I også brændeovnen, der med sine flammer bringer hyggen til næste niveau, mens I slapper af i hinandens nærvær, spiller kort eller nyder en god film. I kan også benytte jer af varmepumpen, der både er god for indeklimaet og pengepungen.

Stor grund nær vesterhavet

Den gigantiske grund er hele 27.935 kvadratmeter bestående af klitlandskab og natur. Fra hele grunden kan I se, hvor Henne Mølle Å løber ud i det flotte Vesterhav. Kun 400 meter fra sommerhuset er stranden, som uanset årstiden er et besøg værd. Her kan I bade på de varme dage, finde rav eller bare gå en lang tur til lyden af havets brusen.

Hyggelige stunder i Henne Strand og fantastiske vandreture

Byen Henne Strand er kun en cykeltur fra adressen på Gejlbjergvej 114. Her kan I besøge hovedgaden og gøre hverdagens indkøb, nyde en lækker is eller besøge restauranter og caféer. I har heller ikke langt til skønne vandreruter i Blåbjerg Plantage, ved Filsø eller hvis I er til en længere tur, kan I prøve vesterhavsstien mellem Nymindegab og Henne Strand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40749

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist einfach, alt und für uns war es perfekt. Wir haben uns in das Haus verliebt. Von Tag zu Tag mehr. Wer es steril und modern und technisch voll ausgerüstet mag ist hier falsch. Luxus sollte man nicht erwarten. Im Dünenmeer, nah an Meer und Strand. Das Haus liegt etwas abseits,rund 1,5 Kilometer vom nächsten Einkauf entfernt. Rehe, Füchse Hasen, Fasane und auch Kreuzottern leben hier. Wir denken, wir kommen wieder. Ins Dünenmeer, an der wilden Nordsee.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes historisches Ferienhaus mit einer fantastischen Lage. Wir würden das Haus immer wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Selten ein so ruhiges Haus gehabt. Und auch nie ein so großes Schlafzimmer. Die Einrichtung ist sehr nostalgisch im positiven Sinne. Was das Ganze extrem gemütlich macht. Der einzige Nachteil ist der fehlende Geschirrspüler



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:79 / 27.935
Byggeår:1948

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...