Hyggeligt feriehus med en dejlig rolig beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Porsevej 23, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40747
5 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et hyggeligt sommerhus, der ligger i rolige omgivelser, men alligevel er tæt på stranden og selve byen Henne Strand til jeres næste familieferie? Så skal I se nærmere på dette sommerhus på Porsevej 23. Dette røde murstenshus med stråtag ligger på en naturgrund omkranset af lyng og fyrretræer, på en lille sidevej fra hovedgaden i Henne Strand, og byder plads til i alt 5 personer.

Stemningsfuld indretning – med brændeovn

Dette ikke-rygerhus på Porsevej 23 i Henne Strand er blevet gennemgående renoveret i 2022, og der venter jer en lys og indbydende indretning, hvor I vil føle jer godt tilpas, så snart I træder indenfor.

Det store fællesrum med åbent køkken, spise- og opholdsstue er det oplagte samlingssted for familiehyggetid: her har I mulighed for at være sammen om at se film, spille spil og lave mad. Der er gulvvarme i stuen, men sommerhuset er også udstyret med brændeovn og en energivenlig varmepumpe, som begge sørger for en behagelig temperatur til lave omkostninger.

Det 83 m² store sommerhus byder desuden på 1 badeværelse med gulvvarme samt 3 gode soveværelser. Alle soveværelser ligger på 1. sal. Et af værelserne er indrettet med en dobbeltseng, det andet har 2 enkeltsenge og det tredje soveværelse er indrettet med en enkeltseng.

Dejlig, delvist overdækket terrasse

Der er mange dejlige hjørner omkring dette sommerhus, og der står solvogne og havemøbler klar til at I kan nyde dagen omkring feriehuset. Om aftenen kan I tænde op for grillen og nyde aftensolen på den overdækkede terrasse.  

Skøn beliggenhed med 700 meter til strand og 500 meter til indkøb

Feriehuset på Porsevej 23 ligger i Henne Strand, en lille turistby beliggende direkte ned til det skønne Vesterhav. Feriehusets beliggenhed gør, at der er 500 meter til gode butikker og mange spisesteder til enhver smag i selve byen. Fra sommerhuset til stranden er der 700 meter, og ellers byder egnen på masser af naturoplevelser med lynghede, skov og plantager. Her er der blandt mange andre tilbud mulighed for at spille golf, køre på mountainbike og ride.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40747

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in idyllischer Lage

Ideal angelegte Sitzplätze



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.981
Renoveret / Byggeår:2022 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L).

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...