Skønt poolhus med spa og sauna til 8 personer i Henne

3
icon
icon
icon

Kløvervej 9, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40745
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
ca. 15
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie både byde på masser af afslapning og underholdning? Så er dette skønne poolhus på Kløvervej 9 i Henne med plads til 8 personer et oplagt valg! Sommerhuset, der er renoveret i 2022, har både en swimmingpool, spa og sauna, så her er der virkelig mulighed for både at få slappet af og blive underholdt. I sommerhuset er jeres hund også velkommen på ferien. Desuden er sommerhuset beliggende kun 800 meter fra stranden og nærmeste indkøbsmulighed.

Poolrum med swimmingpool og spa

Et af højdepunkterne i sommerhuset på Kløvervej 9 i Henne er poolrummet. Her venter jer nemlig sommerhusets 15 kvadratmeter store swimmingpool, hvor feriens vandhunde helt sikkert vil komme til at tilbringe mange sjove og underholdende timer.

Udover swimmingpoolen byder poolrummet også på en skøn spa, der inviterer til afslapning i det dejlige, varme vand. Herfra kan I også se til, mens feriens vandhunde leger og har det sjovt i swimmingpoolen.

Hyggelig indretning – badeværelse med sauna

Det store samlingspunkt i sommerhuset, der er renoveret i 2022, er alrummet, hvor I blandt andet kan samles til skønne måltider omkring spisebordet og gode film i tv’et – I kan endda streame jeres favoritfilm via Chromecasten. Her sørger brændeovnen for at sætte prikken over i’et med sin knitren i baggrunden og varme.

I sommerhuset har I 2 badeværelser med gulvvarme, så I både slipper for at stå i kø og kolde fødder fra morgenstunden. Fra det ene af badeværelserne har I desuden adgang til sommerhusets sauna, hvor I kan nyde masser af afslapning i løbet af ferien.

På feriehusets 141 kvadratmeter finder I også 4 gode soveværelser, som I kan søge mod, når I skal samle ny energi til jeres kommende feriedage i Henne. På 2 er soveværelserne er der dobbeltseng, mens der på de resterende 2 soveværelser er i alt 4 enkeltsenge.

Stor naturgrund med gyngestativ

Sommerhuset på Kløvervej 9 i Henne ligger på en 1.600 kvadratmeter stor naturgrund, og på sommerhusets udeområde kan både store og små tilbringe feriens solrige dage. Til børnene er der en gynge, og imens de gynger, kan I finde jer en god plads på terrassen og læne jer tilbage i havemøbler og liggestole.

I har desuden en grill til rådighed, og på de lune ferieaftener kan I derfor nyde jeres aftensmad udendørs. På grillen kan I stege nogle saftige bøffer, som I kan nyde med et godt glas vin til.

Dejlig beliggenhed med kun 800 meter til strand og indkøb

Feriehuset har en dejlig beliggenhed i Henne, og herfra har I kun 800 meter til både stranden og jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Henne er der både et supermarked og flere specialbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos.

Når I vil en tur til stranden, vil det ikke tage jer lang tid at nå frem med den korte distance på blot 800 meter. Ved stranden kan I nyde en frisk, lang gåtur eller snuppe jer en dukkert i Vesterhavets blå bølger.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40745

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Häuschen, dass gut von Dünen geschützt ist, so das niemand einen auf den Teller gucken kann.
Das Haus ist gemütlich eingerichtet.
Dank der drei Terrassen kann man immer die Sonne genießen. Die Betten sind bequem und teils echte Doppelbetten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes,sauberes,liebevoll gestaltetes Ferienhaus.Küche sehr gut ausgestattet.Sehr sauberer Pool, der viel Freude macht.Kleiner, netter Ofen,der viel Wärme bringt.Einem hyggen Urlaub steht nichts im Wege.

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus mit Platz für 8 Personen mit Pool und Sauna, einer gemütlichen Sofaecke mit sehr gemütlicher Liegefunktion an 2 Sitzen. Großer Tisch in der Nähe des urigen Ofens, der den Raum kuschelig warm macht. Küche mit allem, was zum Kochen benötigt wird und einem sehr guten Induktionsherd.
Die Schlafzimmer sind gemütlich und gut verteilt. Die Terrassen bieten viel Platz bei sonnigem Wetter.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:141 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2022 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...