Hyggeligt sommerhus til 6 personer med brændeovn i Henne

4
icon
icon
icon
icon

Granvej 11, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40728
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er på udkig efter et hyggeligt feriehus til jeres næste familieferie, så tag et kig på feriehuset på Granvej 11 i Henne. Det fine feriehus rummer en hyggelig og lys indretning med brændeovn og gulvvarme i hele feriehuset, hvor I kan holde en skøn ferie i Henne. I feriehuset er jeres hund også velkommen!

Hyggelig og lys indretning

I sommerhuset på Granvej 11 i Henne er der ingen tvivl om, at I vil kunne holde en skøn ferie med familien. Her bliver I budt velkommen af en hyggelig og lys indretning, hvor I hurtigt vil føle jer godt tilpas.

Sommerhusets køkken, stue og spiseplads er forenet i alrummet, som helt sikkert vil blive jeres store samlingspunkt på ferien. I alrummet kan I samles om at lave mad, spille spil og se film – I kan endda streame jeres favoritfilm via Chromecasten. Alt imens fuldender brændeovnen feriestemningen med sine knitrende flammer i baggrunden.

I feriehuset er det ikke kun brændeovnen, der sørger for dejlig varme. Udover varmepumpen i stuen, kan I nyde godt af gulvvarmen i stuen, værelser, gang og på badeværelset. 

I sommerhuset venter jer 3 gode soveværelser, som I kan søge mod, når I trænger til at samle energi til de næste feriedage. Soveværelserne er indrettet med i alt 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, som I kan få jer en god nats søvn i.

Slap af i solen på terrassen

I skal selvfølgelig ud at nyde det, når ferievejret er i top, og solen står højt på himlen. På disse dage kan I rykke ud på sommerhusets terrasse, hvor I kan finde jer et godt solspot, læne jer tilbage i havemøblerne og liggestolene og bare slappe helt af. Skulle I få brug for at sidde i skyggen for en stund, kan I rykke ind under den overdækkede del af terrassen.

Som det efterhånden bliver tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i feriehusets grill, hvorpå I kan stege nogle saftige bøffer, som I kan nyde med en god vin til.

Besøg det fantastiske, smukke Vesterhav

Feriehuset på Granvej 11 i Henne er beliggende blot 1,2 kilometer fra det fantastiske, smukke Vesterhav, som er værd at besøge. Her kan I både gå ture langs stranden, bade i havet, bygge sandslotte og meget mere.

Kun 800 meter fra feriehuset ligger jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Henne Strand har I mulighed for at købe ind i supermarkedet og specialbutikkerne, og så byder byen desuden på forskellige spisesteder og iscaféer, som I kan besøge i løbet af jeres ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40728

DE
D.
sagde , Deutschland

Liegt esmark schon vor



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.530
Renoveret / Byggeår:2022 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...