Lyst sommerhus med havudsigt i Henne

4
icon
icon
icon
icon

Fasanvej 14, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40697
5 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Fasanvej 14 i Henne ligger dette skønne sommerhus med havudsigt. Et dejligt feriehus med en indbydende indretning til fem gæster og én hund. På terrasserne kan der altid findes en hyggelig lækrog, og så er det brusende Vesterhav kun et stenkast herfra.

Fantastisk udsigt fra det lyse køkkenalrum

I dette velholdte og hyggelige feriehus har I stue, køkken og spiseafdeling samlet i ét stort rum, så der er rig mulighed for at tilbringe masser af tid sammen under ferien. Loftshøjden er god, og gennem det store vinduesparti er det en fantastisk udsigt til havet. Sid en sofaen med en bog, en kop kaffe og beundr den vestjyske natur – det er balsam for sjælen. På de køligere dage kan I gøre brug af den energibesparende varmepumpe eller brændeovnen. Brændeovnen er placeret centralt og spreder glæde og god varme.

Saunaen kan bestemt også give jer varmen, især efter en lang gåtur på stranden er sauna værdsat! På badeværelset finder I desuden også feriehuset vaskemaskine, der sørger for friske håndklæder. Til aften kan I fordele jer på de tre gode værelser. Alle værelser har gulvtæppe, to er med dobbeltseng og det tredje med én enkeltseng.

Dejlig terrasse og lige ved Vesterhavet og byen

Uanset tidspunktet på dagen, er det stort set altid muligt at finde et hyggeligt sted på terrassen. Nyd roen og klitterne omkring jer. Her kan I nyde kaffen, solbage og til aften tænde op i grillen. Tilbered et ekstra lækkert måltid og slut aftenen af med solnedgangen på stranden.

Den brede hvide sandstrand og brusende Vesterhav er kun 250 meter herfra – uanset årstiden er her altid noget at opleve! Gå lange ture med hunden, tag en dukkert eller noget helt tredje.

Henne Strand er en livlig og hyggelig ferieby med masser af indkøbsmuligheder, restauranter, iscaféer og en cykeludlejning. Her er der god stemning og liv næsten hele året rundt, især i sommertiden.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.088
Renoveret / Byggeår:2016 / 1962

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, barnestol, klinker med gulvarme i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...