Dejligt to-plans sommerhus i fantastisk natur

3.5
icon
icon
icon
icon

Blåbærvej 22, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40696
7 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Feriehuset på Blåbærvej 22 har en skøn beliggenhed nær Henne Strand, Vesterhavet og indkøbsmuligheder. Et velholdt sommerhus med stråtag i to plan, brændeovn, dejlig terrasse og udsigt til de smukke klitter. Hjertelig velkommen!

Rummeligt og praktisk indrettet feriehus på to etager

Blåbærvej 22 er et rummeligt feriehus på 134 m2 med plads til syv gæster. Her er det også muligt at medbringe familiens bedste ven. Et hyggeligt feriehus, hvor I kan slappe af og nyde fridagene. Stueetagen byder blandt andet på et dejligt rummeligt indgangsparti, et fint soveværelse samt to badeværelser. Begge badeværelser er med bruseniche og gulvvarme. Også her finder I sommerhusets vigtigste rum; nemlig køkkenalrummet, der kombinerer stue og køkken.

Køkkenalrummet bliver samlingspunktet, for her er plads til at I alle kan samles. I det velfungerende køkken kan I evt. bage en lækker kage til aftenkaffen, mens sofaen indbyder til spille- og filmaftner. På de køligere dage bliver I ekstra glade for brændeovnen. Læs en bog i lænestolen ved siden af, og mærk varmen brede sig. På førstesalen finder I også en lille hyggelig stue samt to gode værelser.

Vaskemaskine finder I desuden også i feriehuset.

Nyd roen og den smukke natur omkring jer

Fra stuen kan I komme direkte ud på terrassen. Her er flere gode terrasser, så I altid kan finde en dejlig plads – både i solen eller i skyggen under parasollen. Sæt jer godt til rette, nyd roen og lad ungerne lege på græsset. Naturgrunden er omkring 2500 m2, så her kan I sagtens spille kongespil eller lege med hunden. Nyd de lune sommeraftner med et lækkert måltid, som er tilberedt på feriehusets gasgrill – en perfekt afslutning på dagen.

Klitlandskab i baghaven

Dette skønne feriehus ligger i udkanten af feriehusområdet, lige ud til klitlandskabet og indbyder til lange gåture og måske en frisk tur på mountainbike. I Henne ligger der flere restauranter og små butikker, men har I lyst til mere shopping ligger Blåvand med sin livlige hovedgade ikke langt væk. Faktisk er hele Vestkystens attraktioner inden for kort køreafstand og sidst men ikke mindst ligger den lange hvide sandstrand så tæt på, at en gåtur langs vandet for at samle sten, muslingeskaller og måske finde rav næsten er obligatorisk.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:134 / 2.539
Renoveret / Byggeår:2003 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, klinker i stue, trælaminat tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...