Hyggeligt sommerhus i Henne Strand

3
icon
icon
icon

Strandvejen 396, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40694
5 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Ønsker I at tage familie eller venner med på ferie til et hyggeligt sommerhus i Henne Strand? I dette sommerhus på Strandvejen 396 i Henne Strand kan op til 5 personer hygge sig omkring brændeovnen, nyde udelivet og naturgrunden fra både udestuen og den skønne terrasse samt tage på eventyr ved sandstranden og Vesterhavet.

Samvær og hygge

I dette hyggelige sommerhus, som emmer af ægte sommerhusstemning, møder I et veludstyret køkken, som indeholder både mikroovn og opvaskemaskine, samt en separat fryser på 60 liter. Her kan I nemt tilberede et lækkert måltid sammen. Det hyggelige hjørne med køkkenbænken lægger også op til et spil brætspil.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, hvor I kan samles i sofagruppen og nyde varmen fra den skønne brændeovn. Det flotte lysindfald fra vinduerne giver masser af lys, samtidig med at I kan opleve den flotte natur, som dette sommerhus befinder sig i. 

Sommerhusets sovepladser er fordelt over 3 soveværelser. De 2 af værelserne er udstyret med en dobbeltseng hver, og det sidste værelse har 2 enkeltsenge. Den kombinerede vaskemaskine/tørretumbler i sommerhuset kan være jer behjælpelige med at holde jeres vasketøj friskt.

Udover brændeovn opvarmes sommerhuset med en energibesparende varmepumpe.

Frisk luft og natur på tæt hånd på terrasserne

På de syd- og vestvendte terrasser står diverse komfortable havemøbler til rådighed, og skal I blot læne jer tilbage for at slappe af i den friske luft. Herfra kan I holde øje med de mindste, der kan lege i sandkassen, med gyngerne eller hoppe rundt på den skønne trampolin, der ligger på denne store, skønne natur- og klitgrund. Om aftenen kan I samles ved kuglegrillen, som kan være jer behjælpelige med at tilberede et lækkert måltid.

Henne Strand

Den charmerende badeby Henne Strand ligger blot 900 meter fra sommerhuset på Strandvejen 396, og har et godt udbud af butikker, men også af restauranter og caféer: her bydes der lidt til enhver smag. Få hundrede meter herfra finder I den lange, brede sandstrand langs Vesterhavet, som byder ind til gåture, badning og solbadning.

Egnen omkring Henne Strand viser den specielle vestjyske skønhed med klitter, marehalm og lyng, og gør alle årstider specielle og oplevelsesrige.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.096
Renoveret / Byggeår:2003 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...