Flot og rummeligt feriehus med udsigt til klitterne

3.5
icon
icon
icon
icon

Gejlbjergvej 58, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40693
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Dette flotte lyse sommerhus er beliggende tæt på Henne Strand på en naturgrund forenden af en rolig sidevej. I 2023 er feriehuset blevet renoveret, og her kan seks gæster og deres hund få en dejlig ferie i hyggelige rammer. Rundt om feriehuset er flere dejlige terrasser, og Vesterhavet er heller ikke langt herfra.

Lyst og lækkert feriehus med udsigt og brændeovn

Denne perle er beliggende på Gejlbjergvej 58. Her venter jer et skønt feriehus, som er meget lys og indbydende. Alle rum er lyse, og de mange store vinduer giver dig både en vidunderlig udsigt til den omkringliggende natur og et fantastisk lysindfald i feriehuset. Samlingspunktet er den store stue, hvorfra der er åbent op ind til køkkenet. Køkkenet er praktisk indrettet med induktionskogeplade og opvaskemaskine, der klarer oprydningen efter maden og giver jer mere tid sammen.

Saml familien i den rummelige stue, hvor brændeovnens varme breder sig. Den store hjørnesofa inviterer til afslapning med en god film eller bog. Ved sofabordet kan I spille brætspil, og på daybedden kan man ligge og nyde udsigten, for her er så dejligt, når solen står ind gennem vinduerne. Varmepumpen sørger for at opretholde et behageligt indeklima.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, og vaskemaskinen sørger for friske håndklæder hver dag. For en god nattesøvn er der tre soveværelser, hvoraf to er indrettet med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge.

Rolig beliggenhed og flere skønne terrasser

Også udenfor findes der nogle dejlige hjørner, hvor I kan nyde ferien. Om feriehuset finder I stor afskærmet træterrasse mod syd samt en overdækket terrasse mod vest. På den måde har I mulighed for at nyde flest mulige solskinstimer. Havemøblerne står allerede klar til jer!

De lune sommeraftner betyder grillaften for hele familien! Server lidt ekstra lækker mad sammen med et godt glas vin, mens solen går ned og stjernerne titter frem – dét er ægte sommerhygge.

Gåafstand til både strand og Henne

Når du er på ferie i Henne Strand, har du en bred vifte af muligheder. Stranden og byen, hvor der altid sker en masse, ligger inden for gåafstand.

I byen er masser af butikker at gå på opdagelse i, og I kan nyde en frokost eller middag på en af de mange caféer og restauranter. Stranden derimod er et dejligt sted, hvor naturen og den friske luft kan nydes. En kilometerlang og bred sandstrand venter på jer, mærk sandet mellem tæerne, gå en tur med fødderne langs vandkanten, saml skaller og byg store sandslotte. 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88
Renoveret / Byggeår:2023 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...