Ferielejlighed midt i Henne nær Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Hjelmevej 15, lejlighed 7, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40675
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Den fine lyse ferielejlighed er helt perfekt, hvis I leder efter et dejligt sted centralt i Henne Strand. Lejligheden ligger højt på en klittop med udsigt over landsbyen Henne Strand. Her er der plads til fire personer, kun 300 meter til det brusende Vesterhav.

Hyggelig og lys indrettet ferielejlighed med udsigt over byen

Hjelmevej 15, lejlighed 7 er dejlig og lys, og ikke mindst meget tæt på stranden og byen. Når I ankommer, kan I parkere bilen på den fælles parkeringsplads, herefter trapperne fører jer hen til lejlighed 7. Bagerst i lejligheden finder I to fine værelser samt det funktionelle badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler.

Det åbne opholdsrum bliver familiens samlingspunkt. Her er den rette afslappende atmosfære med rolige farver. Her samles køkken og stue i ét, så I kan være sammen, selvom nogen laver mad og andre slapper af. I det funktionelle køkken kan I kreere en dejlig middag, som samler familien omkring spisebordet. Oprydningen hjælper opvaskemaskinen jer heldigvis med, og i stedet for I samles i sofaen! Find jeres yndlingssnacks og sæt jer godt til rette, inden yndlingsfilmen begynder. Film og serie kan I let streame vha. et Chromecast.

Fantastisk udsigt fra den overdækkede terrasse

På grund af den høje beliggenhed, er der en fantastisk udsigt over Henne Strand fra den overdækkede træterrasse. Her kan I spise morgenmad sammen, inden strandtasken skal pakkes. Vesterhavet og de hvide sandstrande er kun 300 meter herfra – her kan I bygge flotte sandslotte, gå lange ture og ikke mindst tage en dukkert, for at blive kølet helt ned. På vej hjem kan I gøre stop ved det lokale ishus.

Om aftenen kan I dække op på den overdækkede terrasse og nyde et køligt glas vin, mens gasgrillen varmer op. Lad aftenen slutte i fred og ro med familien, mens I nyder den fantastiske udsigt til himlen, som solen forvandler til et hav af farver.

Centralt i Henne Strand og gode oplevelser i nærheden

Beliggenheden er central i den hyggelige ferieby, Henne Strand. Grundet den centrale beliggenhed kan I stort set lade bilen hele ferien! Herfra er der nemlig kun 200 meter til nærmeste indkøbsmulighed, hyggelige butikker, restauranter og caféer. Også I Henne kan I arbejde med perler eller male keramik på det kreative værksted. En kort køretur fra sommerhuset kan I se forbi Escape History House, glasgården eller golfbanerne.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:53 / 0
Renoveret / Byggeår:2010 / 1982

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...