Stråtækt feriehus med charme i rolige omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Tyttebærvej 25, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40671
4 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Beliggende i et roligt område nær Henne Strands butikker og caféer, ligger dette charmende stråtækte feriehus. Et lyst feriehus til fire personer med et åbent opholdsrum med en knitrende pejs til familielivet. På Tyttebærvej 25 er familiens hund også velkommen.

Indbydende sommerhus med varmende pejs

Det fine sommerhus på 84 m2 er meget indbydende med sine gode lyse rum. Her er kredset for hyggen, og den centralplaceret brændeovn er prikket over i´et. Her er et åbent opholds- og spiseområde til familielivet, hvor den varmende brændeovn også fungerer som rumdeler.

Opholdsrummet er hyggeligt indrettet med komfortable møbler, smukke mørke loftbjælker og det store vindue mod vest inviterer lyset indenfor. Her kan I planlægge feriedagenes program, læse en god bog og tilberede lækre retter i køkkenet. I det velholdte køkken finder I en separat fryser, 50 L, samt en opvaskemaskine, der klarer det kedelige arbejde.

Feriehuset har et flot badeværelse samt tre fine soveværelser. To værelser er indrettet med dobbeltseng, mens det tredje bliver et hit for børnene med dets køjeseng, 80×190. Praktisk er her også et lille bryggers med vaskemaskine og plads til sko og jakker.

Afskærmet terrasse og den smukke natur

Sommerhuset er beliggende på en smuk lyngbeklædt naturgrund. Fra stuen er der direkte udgang til den ene af feriehusets dejlige fliseterrasse mod vest. Mod øst er der også anlagt terrasse, så I kan placere jer alt efter vind og solens placering. Om aftenen skal der tændes op i grillen, så I kan få lidt ekstra godt at spise. Mens grillen varmer, kan I spille et spil kort eller nyde et glas vin i fred og ro. Afslut den lune sommeraften ved stranden, hvor I kan se solnedgangen bade himlen i farver. Vesterhavet er nemlig små 800 meter herfra.

Ved Henne Strand får man naturskønne oplevelser på alle årstider. Her er alt hvad et feriehjerte kan begære for børn og voksne, uanset om den står på aktiv ferie eller ren afslapning. Den lille ferieby Henne Strand er fyldt med spændende butikker, restauranter og hyggelige gadecaféer. 

Den helt unikke natur rummer store forskelligheder i nærområder; Blåbjerg Plantage med en fantastisk udsigt eller Filsø med masser af dyreliv, for bare at nævne nogle få. Af aktiviteter er golfbanen, den indendørs klatrepark, Junglefun, og LEGOLAND bestemt et besøg værd.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.981
Renoveret / Byggeår:2023 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, stengulv i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...