Strandnært og lyst feriehus midt i Henne Strand

3
icon
icon
icon

Gyvelvej 30, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40661
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Dejligt feriehus 150 meter fra den brede sandstrand og midt i Henne Strand nær indkøb og caféer. Et lyst sommerhus med brændeovn, spa og en varm sauna – perfekt til afslapning efter lange gåture ved vandet. Nyd solskinstimerne på terrassen og den fantastiske udsigt udover det smukke landskab. Hjertelig velkommen.

Rummeligt feriehus på Gyvelvej 30 med plads til hele familien

Sommerhuset på Gyvelvej 30 har plads til 6 gæster, og her er 4 soveværelser, som I kan fordele jer på. Her kan I slappe af og samle kræfter efter en dag fyldt med eventyr på stranden. Det ene værelse er udstyret med en køjeseng og bliver et hit hos familiens mindste. Efter en dag ude i naturen kan I nyde en varm sauna eller slappe af i sommerhusets tømmespa.

Hjerterummet er stuen, som er forbundet med spiseplads og køkken. Her er en dejlig brændeovn, som spreder glæde og hygge. Her kan I se film sammen, spille brætspil og meget mere – alt imens opvaskemaskinen klarer opvasken efter maden. Udover opvaskemaskine findes både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset og som et plus, er der gulvvarme under klinkerne i alrummet samt på badeværelserne.

Nyd naturen og solen på terrassen

Gyvelvej 30 er beliggende på en storslået naturgrund. Udenfor venter jer en dejlig terrasse, som kan tilgås fra stuen. Terrassen er delvist overdækket – perfekt til de lune sommeraftner, hvor der naturligvis skal grilles. En kulgrill står her til rådighed. Tilbered et lækkert måltid og nyd hertil et køligt glas rosé. Børnene vil elske sandkassen, hvor de kan bygge sandslotte og lege dagen lang.

Badedage ved stranden og liv i feriebyen

Sommerhusets beliggenhed er helt fantastisk; midt i Henne Strands lyngklædte sommerhusland og lige ved stranden. Det brusende Vesterhav ligger kun 150 meter fra jeres ferieadresse, og den kilometerlange sandstrand er et mekka for både store og små. Vesterhavet indbyder både til en kølig dukkert, drageflyvning eller skønne lange gåture – her er skønt uanset årstiden.

Henne Strands charmerende centrum befinder sig ligeledes blot 100 meter væk. Her er masser af spændende forretninger, I kan gå på opdagelse i, og lækre spisesteder, hvor I kan få en god frokost.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:123 / 1.632
Renoveret / Byggeår:2012 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker tæppe med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...