Dejligt sommerhus i Bork Havn tæt på Ringkøbing Fjord

3.5
icon
icon
icon
icon

Horsfold 135, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35400
5 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

For enden af en rolig vej finder I dette dejlige sommerhus på Horsfold 135. Et hyggeligt og lyst feriehus til 5 personer, hvor jeres firbenede ven også er velkommen! Indenfor er et dejligt køkkenalrum med brændeovn, udenfor træterrassen til de solrige dage og Ringkøbing Fjord kan I også nå på få minutter. Hjertelig velkommen!

Lyst feriehus med plads til familielivet

Feriehuset på 75 m2 byder blandt andet på et fint badeværelse og de 5 sovepladser fordeler sig på 3 fine værelser. To af værelserne er udstyret med komfortable dobbeltsenge, mens det tredje har en enkeltseng. Her kan I lade batterierne op og samle energi til spændende feriedage!

Feriehusets hjerte er det åbne opholdsrum, der rummer stue og køkken. Her er en indbydende atmosfære og god plads til familielivet. Her kan I sammen skabe nogle skønne ferieminder med fællesmiddage eller brætspilsaftner. Samtidig er det også her, at I kan koble fra og nyde ferien med en kop kaffe, en god bog eller film. For at gøre det ekstra hyggeligt, kan I tænde op i pejsen, der også giver god varme. Praktisk er her en energibesparende varmepumpe samt direkte adgang til terrassen.

Roligt område og dejlige udearealer med græsplæne og træterrasse

Feriehuset er beliggende i et roligt og børnevenligt område – og her har I god mulighed for at nyde den danske sommer. Her er en dejlig træterrasse, hvor havemøblerne venter, og en grøn græsplæne perfekt til sjov og leg! Her kan børnene sagtens lege, og til familiens mindste er her også et gyngestativ.

Haven er perfekt til de lune sommeraftner! Her kan I tænde op i grillen, nyde et dejligt måltid og et godt glas vin. Måske aftenen skal sluttes af med en lækker softice på havnen? Dét er ægte feriehygge!

Bork Havn – hyggelig feriestemning og ferieminder

Feriebyen har alt, hvad I kan ønske jer til en ferie: gode aktiviteter for hele familien, supermarked med bagerafdeling og Ringkøbing Fjord, hvor I enten kan surfe eller bade. Her oser af feriestemning

Med en kort køretur kan I også gå på opdagelse. Hvad enten det er en tur rundt om Ringkøbing Fjord, som har flere seværdigheder at byde på, en dagstur til Legoland eller Wow Park, eller til Henne Strand for en slentretur, en is eller til det smukke Vesterhav, som er et besøg værd alle tider af året.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 700
Renoveret / Byggeår:2024 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...