Skønt feriehus på plænegrund i Bork Havn – 2 hunde

3
icon
icon
icon

Horsfold 159, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35392
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Horsfold 159 venter jer dette fine sommerhus i Bork Havn. Her er et lyst alrum til familielivet, en stor grøn græsplæne og kun 500 meter til vandet. Her kan op mod 5 gæster og deres firbenede venner holde en dejlig ferie på Vestkysten! Hjertelig velkommen.

Klassisk hyggeligt feriehus med brændeovn

Bliv mødt af en varm og hyggelig atmosfære! Et klassisk sommerhus til 5 feriegæster med træpaneler og en knitrende brændeovn i feriehusets hjerte; køkkenalrummet.

I alrummet er der god plads til familielivet, og ovenlysvinduerne lyser rummet op! Her kan I lave dejlig mad sammen, spille brætspil eller slå jer ned med en god bog. Sid foran brændeovnen, nyd varmen og hyg jer med en god film efter en aktivitetsfyldt dag. Praktisk er køkkenet udstyret med opvaskemaskine, stuen med en energibesparende varmepumpe og vaskemaskinen gør tøjvasken til en ubesværet leg.

Med tre soveværelser og plads til fem gæster, er feriehuset velegnet til ferie med venner og familie.

Dejlig have og Bork Havn – aktiviteter til langs og til vands

Fra stuen er der adgang til haven og terrassen, hvor tankerne kan få lov at vandre. Den åbne terrasse er det perfekte sted at nyde morgenkaffen eller afslutte dagen med et godt glas vin under stjernehimlen. Med masser af plads til leg, grillfester eller bare at slappe af i solen, vil udendørsområdet danne rammerne omkring mange gode stunder! Lad børnene løbe rundt, spil kongespil på den grønne plæne – mulighederne er mange!

Feriebyen har alt, hvad I kan ønske jer til en ferie: gode aktiviteter for hele familien, supermarked med bagerafdeling og Ringkøbing Fjord, hvor I enten kan surfe eller bade. Her oser af feriestemning.

Med en kort køretur kan I også gå på opdagelse. Hvad enten det er en tur rundt om Ringkøbing Fjord, som har flere seværdigheder at byde på, en dagstur til Legoland eller Wow Park, eller til Henne Strand for en slentretur, en is eller til det smukke Vesterhav, som altid er et besøg værd!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 702
Renoveret / Byggeår:2014 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...