Charmerende sommerhus med spa og sauna – 2 hunde

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sydmarken 53, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35386
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Sommerhuset på Sydmarken 53 i Bork Havn indbyder med sin klassiske sommerhuscharme.  Sommerhuset blev opfør i 2006 og undergik en renovering i 2019. Med sine 113 kvadratmeter byder dette hjem op til 8 personer og 2 firbenede familiemedlemmer.

Plads til nærvær og hygge

I det veludstyrede køkken står en praktisk opvaskemaskine klar til at lette opvasken efter måltiderne, så I kan bruge mere tid på at nyde ferien sammen.

I stuen kan I slappe af og hygge jer med jeres foretrukne serier og film takket være Chromecast. Og når vejret er køligt, kan I samles omkring den varme brændeovn, der skaber en dejlig atmosfære og varmer jer på kolde morgener og aftenstunder. Hvis I trænger til lidt ekstra ro, er der også en hyggelig hems, hvor I kan trække jer tilbage og slappe af, eller hvor børnene kan hygge sig.

Med fire soveværelser, hvoraf to har dobbeltsenge og to har enkeltsenge, er der rigelig plads til både familier og venner.

Badeværelserne er også godt udstyret, begge med gulvvarme for ekstra komfort. Det ene badeværelse byder endda på både tømmespa og sauna, hvilket giver jer mulighed for at forkæle jer selv og slappe af efter en dag med aktiviteter i Bork Havn.

I entréen finder I desuden en praktisk vaskemaskine og tørretumbler, så I kan holde jeres garderobe frisk og ren under hele opholdet.

Aktiviteter og mad under åben himmel

Udenfor kan I fra stuen træde ud på den hyggelige og afskærmede terrasse, der har alt, hvad I behøver for en perfekt ferieoplevelse. Der er en grill og komfortable havemøbler, så I kan nyde en dejlig aften under den åbne himmel. Og når solen skinner, er der solvogne og en parasol til rådighed for jer.

Huset ligger på en rummelig plænegrund på 1200 kvadratmeter, der giver masser af plads til leg og boldspil, både for jer og jeres firbenede venner. Der er også masser af sjove aktiviteter for børnene, herunder en trampolin, sandkasse og gynge. Hele grunden er indhegnet, så I kan føle jer ekstra trygge. På de varme sommernætter kan I overnatte i shelteren.

Til bilen er der en praktisk carport, der giver beskyttelse mod forskellige vejrforhold.

Legeland og strandhygge – Bork Havn

Med Sydmarken 53 i Bork som base er alt hvad I har brug for i nærheden. Her finder I bl.a. Bork Legeland, et sjovt og omfattende legeland spredt ud over mere end 2.500 kvadratmeter. Her er der masser af aktiviteter for både børn og dem med en legefuld ånd, herunder hoppeborge, trampoliner og meget mere.

Bork Havn, med sin børnevenlige strand, ligger kun 1500 meter væk. Her kan I nyde solen og havet, og for dem der søger mere action, er der mulighed for at surfe her.

Og hvis I har brug for at handle, er der indkøbsmuligheder kun 1500 meter væk, så I nemt kan få fat i alt, hvad I behøver under jeres ophold. Og ved Bork Havn kan I afslutte dagen med en is, mens I beundrer de mange både, der ligger til kaj.

Ingen ungdomsgrupper.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:113 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2019 / 2006

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...