Charmerende og hyggeligt sommerhus med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Lærkevænget 22, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35381
4 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

På Lærkevænget 22, nær Bork Havn, venter dette charmerende sommerhus fra 2002 jer. Med sine 98 kvadratmeter byder det indbydende sommerhus op til fire personer velkommen til en uforglemmelig ferieoplevelse. Her er der rigelig plads til alle, så I kan nyde jeres tid sammen i komfort og hygge.

Komfort og hygge med brændeovn

Inde i ferieboligen inviterer den åbne indretning til livlige samtaler, selv når nogen står ved komfuret og andre sidder omkring spisebordet og spiller kort eller lægger puslespil. Det er let at holde øje med, hvad der foregår nedenunder i stuen, hvor børnene måske fordyber sig i deres yndlingsserier på streamingtjenesten, mens I tryller i køkkenet. På kølige morgener eller sene aftener kan I også synke ned i den store sofa og varme jer foran brændeovnen, mens I nyder en kop morgenkaffe eller en stille stund med jeres yndlingsbog.

Huset byder på tre lyse og charmerende soveværelser, hvoraf to har komfortable dobbeltsenge, og det tredje har to enkeltsenge – perfekt til en børnefamilie.

Badeværelserne er udstyret med behagelig gulvvarme for ekstra komfort. Derudover finder I både vaskemaskine og tørretumbler i huset, så I kan holde garderoben frisk og ren under hele jeres ophold.

Grill og aktiviteter under åben himmel

Udendørsområdet ved sommerhuset byder på en indbydende og aflukket terrasse, hvor I kan lade småbørnene boltre sig trygt og sikkert. Her finder I alt, hvad I behøver til en perfekt ferieoplevelse – fra grill til havemøbler, solvogne og en parasol, der skaber ideelle rammer for dage og aftener under åben himmel. Måske frister det med hjemmelavede burgere på grillen?

Fra terrassen kan I træde ud på den rummelige plænegrund, der strækker sig over hele 957 kvadratmeter og er perfekt til boldspil eller en omgang kongespil – måske endda en lille turnering? Der er også flere hyggelige kroge på grunden, så I altid kan finde en plads i solen til afslapning.

For ekstra bekvemmelighed er der endda ladestik til bilen, så I trygt kan lade den oplade, mens I slapper af i sommerhuset og gør jer klar til næste eventyr.

Aktiviteter for store og små

Med Lærkevænget som base åbner der sig et væld af muligheder for aktiviteter, uanset om I er store eller små. Blot 1300 meter væk ligger en børnevenlig strand, der er perfekt til familiens strandudflugter, og for de mere eventyrlystne er der også mulighed for windsurfing.

Bork byder desuden på en charmerende havn, hvor I kan nyde en iskold forfriskning, mens I slentrer langs kajen og beundrer de smukke både. Måske finder I endda jeres næste måltid hos en af de mange lokale fiskekuttere?

For de historieinteresserede ligger Bork Vikingehavn lige i nærheden, hvor I kan træde tilbage i tiden og opleve livet som viking. Her kan I møde datidens vikinger og deltage i forskellige aktiviteter, der giver jer et spændende indblik i fortiden. I nærheden finder I også Bork Legeland, et stort indendørs legeland perfekt til en sjov og aktiv familieudflugt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 957
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...