Klassisk sommerhus med spa – 1 hund

3.5
icon
icon
icon
icon

Mosevænget 4, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35378
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Mosevænget 4, hvor et charmerende sommerhus på 95 kvadratmeter er sommerhuset ideelt til 6 personer samt en firbenet ven, da det byder på den komfort, hygge og afslapning. Oprindeligt opført i 1974 og renoveret i 2021, emmer dette sommerhus af den moderne klassiske sommerhusstemning.

Komfort, hygge og afslapning

I sommerhusets hjerte finder I køkkenet, hvor I kan kokkerere og samtidig være en del af den sociale atmosfære. Med udsyn ud over hele stuen er det nemt at holde samtalen kørende, mens I forbereder måltider. Og med den praktiske opvaskemaskine bliver oprydningen en leg.

Den lyse indretning med flotte træpaneler og lyse møbler skaber en indbydende atmosfære. Sommerhuset byder på to separate stueområder, så I kan vælge mellem tv-hygge eller fordybelse foran brændeovnen – og til jeres glæde stiller ejeren fri brænde til rådighed, så I kan nyde varmen og knitren fra flammerne.

Med tre soveværelser har sommerhuset plads til hele familien eller vennerne. To af værelserne er indrettet med komfortable dobbeltsenge, mens det tredje værelse har to enkeltsenge, perfekt til børnene.

Det lyse indrettede badeværelse er et tilflugtssted for afslapning efter en dag med aktiviteter i området. Her kan I nyde en beroligende tømmespa, der lader jer lade batterierne op og lade musklerne slappe af, klar til endnu en dag med eventyr.

Leg under åben himmel

Fra stuen åbner terrassedørene sig ud til sommerhusets udendørs oase, hvor ferieglæden fortsætter. Her venter alt til jeres ferieoplevelse, fra komfortable havemøbler til solvogne, parasol og grill – alt sammen perfekt til hyggelige middage under åben himmel eller afslappende stunder.

Til børnene er der skabt et paradis med en sandkasse, gynge og trampolin, hvor de kan brænde energi af og lege til hjertets indhold. Og når I ønsker at udforske den rummelige udendørs plænegrund på hele 980 kvadratmeter, er der masser af plads til leg og spil med jeres firbenede ven.

Forældrene kan også nyde freden og roen, mens bilen lader op til jeres næste eventyr. Med alt dette og mere til venter jeres perfekte sommerferie lige uden for døren.

Bork Havn til lands og i vands

Med Mosevænget 4 som jeres base er der kun 1800 meter til nærmeste indkøbsmuligheder, så I nemt kan få alt, hvad I skal bruge til grillen eller hyggelige måltider derhjemme.

Hvis I trænger til at føle havets brise, er der kun 1500 meter til den nærmeste strand, hvor I kan tilbringe timer med at nyde bølgerne og solen. Stranden er børnevenlig, perfekt til de små, og for dem, der søger lidt mere action, er der mulighed for windsurfing. Og når dagen går på hæld, kan I slutte af med en is og en spadseretur langs Bork Havn, hvor I kan beundre de mange både og den livlige atmosfære.

For de historieinteresserede ligger Bork Vikingehavn også inden for rækkevidde fra jeres sommerhus. Her kan I træde tilbage i tiden og opleve vikingernes hverdag. Der er masser af aktiviteter, så I kan også få lov til at prøve at være ægte vikinger for en dag.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 980
Renoveret / Byggeår:2021 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...