Familiehygge ved Havnen – lyst og charmerende sommerhus

3.5
icon
icon
icon
icon

Horsfold 53, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35375
4 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Horsfold 53 i Bork Havn venter et lyst og indbydende feriehus, der vil danne rammen om jeres næste ferieeventyr. Med farverige accenter på væggene og rummelige faciliteter, er der plads til hele familien. Lyder det som noget for jer? Så book Horsfold 53 og skab skønne minder sammen.

Hygge med plads til hele familien – 2 hunde

Dette hyggelige feriehus, der oprindeligt blev opført i 1994 og senest renoveret i 2023, byder på 75 kvadratmeter med en perfekt blanding af moderne bekvemmeligheder og klassisk sommerhusstemning.

Med plads til fire personer og to hunde, er dette sommerhus det ideelle udgangspunkt for en ferie fyldt med hygge og eventyr

Træd indenfor i det lyse indrettede sommerhus, hvor farvede accenter på væggene skaber en hyggelig atmosfære. Det veludstyrede køkken, der er i direkte forbindelse med stuen, gør det nemt at tilberede og nyde måltider sammen. Og med en opvaskemaskine er oprydningen en leg.

I stuen indbyder den store sofa til hygge og samvær, mens brændeovnen spreder varme og stemning. En energibesparende varmepumpe sikrer behagelige temperaturer året rundt.

Ferieboligen byder på to soveværelser med dobbeltsenge samt to hyggelige hemse, perfekte til børnene. Og med en vaskemaskine i entreen er det nemt at holde styr på garderoben under jeres ophold.

Aktiviteter under åben himmel

Fra køkkenalrummet kan I træde ud på sommerhusets dejlig afskærmede og delvist overdækkede terrasse, der skaber den perfekte ramme for afslapning og hygge under åben himmel. Her kan I slappe af og nyde jeres ferie i fulde drag.

Terrassen er udstyret med alt, hvad I behøver for at nyde udendørslivet, herunder en grill til lækre udendørs måltider, havemøbler til afslapning, solvogne til at nyde solens varme stråler og en parasol for at give lidt skygge på varme dage.

Ferieboligen er beliggende på en 700 kvadratmeter stor plænegrund. Denne rummelige have er perfekt til spil og leg for både børn og barnlige sjæle og indbyder til timevis af udendørs sjov og aktiviteter.

Eventyr i Borks nutid og fortid

Med Horsfold 53 som base åbner en verden af muligheder sig for jer. Kun 650 meter væk venter havet med en børnevenlig strand og et paradis for windsurfere. Tag på eventyr langs kysten eller slap af i det forfriskende vand.

Har I brug for forsyninger, er der kun 750 meter til indkøbsmulighederne. Tag en behagelig gåtur ned langs havnen og oplev atmosfæren, mens I måske køber friskfanget fisk direkte fra fiskerbådene eller nyder en is i det charmerende miljø.

I kan også udforske vikingehavnen i Bork Havn, hvor I kan dykke ned i vikingernes livsstil og blive betaget af deres imponerende både eller tage eller Bork Legeland med sine 2500 kvadratmeter, fyldt med sjove aktiviteter til alle størrelser.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 700
Renoveret / Byggeår:2023 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Apple TV.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...