Velholdt feriehus på indhegnet grund nær fjorden

3
icon
icon
icon

Husfold 7, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35360
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
430 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til dette fine sommerhus på Husfold 7 i det dejlige ferieområde, Bork Havn. Her kan I tilbringe en afslappende ferie i et veludstyret feriehus. Her får I gode faciliteter såsom infrarød-sauna, spa, udestue og brændeovn. Grunden er indhegnet – et ideelt feriehus til børnefamilien eller hundeejerne.

Bilen kan I parkere i carporten, hvor der er installeret ladestik til el-bil. Husk at medbringe eget ladekabel.

Praktisk familievenligt sommerhus med infrarød-sauna og spa

Her venter jer et dejligt feriehus på 131 m2 med plads til otte gæster. Her er det også tilladt at medbringe familiens to hunde. Et komfortabelt indrettet feriehus med god rumfordeling. Her venter jer blandt andet fire fine soveværelser og to badeværelser. Meget praktisk er det ene badeværelse indrettet med vaskesøjle, mens det andet indbyder til afslapning. Mærk spaens varme bobler eller sæt jer til rette i infrarødsaunaen, der skulle være godt for blodcirkulationen. Især efter en lang gåtur ved vandet er det helt perfekt!

Fritidsboligens samlingspunkt er alrummet, der forbinder køkken, stue og den skønne udestue. I det fine køkken bliver madlavningen til en leg, og herfra er det muligt at se børnene spille omkring sofabordet. I hjørnesofaen kan I sætte jer godt til rette med en god bog eller film, der streames vha. feriehusets Chromecast. Tænd evt. op i brændeovnen for at gøre det ekstra hyggeligt, og brug den energibesparende varmepumpe til opvarmning.

Udestuen er særligt skøn! Her trænger solen godt igennem og sommeråret forlænges. Her finder I flere fine siddepladser, og her er også skønt at sidde, når vejret er overskuet eller regnfuldt.  Nyd en dejlig middag og rund dagen af med et godt brætspil.

Stor indhegnet plænegrund og carport til bilen

Fra udestuen træder I på den fine træterrasse, der er godt afskærmet for naboer og vinden. Feriehuset er beliggende på en ca. 1000 m2 grøn plænegrund, hvor der er god plads til leg eller boldspil. Som et plus er grunden indhegnet, hvilket gør sommerhuset særligt interessant for hundeejere såvel som småbørnsfamilier. Havemøblerne og grillen står klar, så det er blot at komme udenfor, nyde det gode vejr og tilberede en lækker sommermenu.

I forlængelse af feriehuset ligger carporten, hvor I trygt kan parkere bilen. Her er det muligt at oplade el-bilen direkte ved feriehuset, så den er klar til morgendagens udflugter.

Ferie I Bork Havn – nær Ringkøbing Fjord

Beliggenheden gør det muligt at lade bilen stå store dele af ferien. Fra feriehuset når I hurtigt både indkøb og vandet til fods. Ringkøbing Fjord ligger kun 450 meter herfra! Her er der ikke blot mulighed for afslapning og badning, men også et udvalg af vandsportsaktiviteter. Af andre aktiviteter i Bork Havn kan blandt andet nævnes minigolf, Bork Legeland og Bork Vikingehavn.

Som et ekstra plus er der også restauranter, så I kan spise ude en aften, og det er muligt at slutte af med en lækker softice fra et ishus.  



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:131 / 1.006
Renoveret / Byggeår:2020 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...