Sommerhus med vildmarksbad i Bork Havn

3.5
icon
icon
icon
icon

Horsfold 70, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35335
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Sommerhuset er i foråret 2024 blevet renoveret både ude og inde, med blandt andet nyt badeværelse, nyt køkken og en 120 kvm stor træterrasse. Her er det absolutte højdepunkt vildmarksbadet, hvor I rigtig kan slappe af. Her er plads til 6 personer og 1 hund. Beliggende på Horsfold 70 i Bork Havn er der kun en kort gåtur til både Ringkøbing Fjord og indkøbsmuligheder.

Hyggelig atmosfære og nærvær

Sommerhuset blev bygget i 1992, men det er ikke let at se, eftersom det i 2024 blev totalrenoveret, hvilket I tydeligt vil se. Her oplever en dejlig atmosfære fra sekundet I træder indenfor. De 72 kvadratmeter er blandt andet fordelt på 2 soverum med dobbeltsenge i begge, et badeværelse samt opholdsrummet, hvor stue, køkken og spisestue er samlet. Her kan I nyde hinandens nærvær og samtidig lave noget forskelligt hver især. Feriehuset har også en hems, som især børn vil elske. Her befinder 2 af husets 6 sovepladser sig.

Her er mange gode og praktiske faciliteter, som vaskemaskine, tørretumbler og endda opvaskemaskine, så I har mere tid til at slappe af med hinanden på ferien. Her er også en energivenlig varmepumpe, giver jer mulighed for at opvarme sommerhuset hurtigt og effektivt. Dertil er der en brændeovn, som både søger for varme, hygge og en helt unik sommerhusatmosfære. Der er noget dragende ved at stirre ind i de knitrende flammer, mens man mærker varmen brede sig.

Vildmarksbad nedbygget i træterrassen og fjorden tæt på

Sommerhuset er placeret på en plænegrund, der er 698 kvadratmeter. Her har I en dejlig, stor træterrasse på hele 120 kvadratmeter, hvor I finder både grill, havemøbler, loungesæt og solvogne. Det er også her vildmarksbadet er at finde. Det skal blot tændes op i et par timer før brug, så I til aften kan nyde mørket falde på og stjernerne komme frem, mens I sidder i det varme vand og nyder noget koldt at drikke.

Fra adressen på Horsfold 70 i Bork Havn har I blot 600 meter til Ringkøbing Fjord, hvor I kan bade og fange krabber om sommeren, samt kigge på alle bådene. Her er også en masse forskellige butikker, caféer og ishuse. Nærmeste supermarked er 500 meter fra sommerhuset, så I kan både lufte hunden og hente morgenbrød på én gang.

 

 



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:72 / 698
Renoveret / Byggeår:2024 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...