Feriehus med spa i Bork Havn kun 550m fra fjorden

3
icon
icon
icon

Strandvænget 18, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35316
5 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
950 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her på Strandvænget 18 i Bork Havn finder I dette hyggelige sommerhus, som er perfekt til børnefamilien og jeres hund er selvfølgelig også velkommen. I ferieboligen er der en spa, så I kan komme helt ned i gear og rigtig nyde ferien.

Hygge, nærvær og spabad

Allerede når I træder ind i sommerhuset, vil I føle den klassiske stemning af dansk sommerhusferie. Alle vægge og lofter indenfor er beklædte med træ, hvilket giver et lyst og naturligt udseende. Fra gangen kan I gå videre ind i det store opholdsrum, hvor stue, køkken og spisestue er samlet i samme rum. På den måde kan I nyde hinandens nærvær, selvom I hver især slapper af med noget forskelligt. Nogle bager måske en lækker kage i køkkenet, mens de andre lægger puslespil ved spisebordet eller nyder en god bog i sofaen – eller måske streamer yndlingsserien via sommerhusets Chromecast.

Når hyggen skal til næste niveau, kan I tænde op i brændeovnen og beundre de tryllebindende flammer, mens varmen spreder sig. I kan også opvarme feriehuset med den energibesparende varmepumpe, som hurtig og effektivt skaber god temperatur og samtidig godt indeklima.

Efter en lang gåtur i Houstrups skønne natur, kan I lade jer varme igennem i det afslappende spabad på badeværelset, hvor der også er gulvvarme, så I ikke får kolde fødder.

Indhegnet plænegrund kun 550 meter fra fjorden

Sommerhuset på Strandvænget 18 i Bork Havn er placeret på en 1037 kvadratmeter stor plænegrund, hvor størstedelen af grunden er indhegnet, så I ikke skal være bange for, at små børn og familiens hund drager på eventyr på egen hånd. Selvom der kun er 200 meter til den nærmeste legeplads, hvor børnene kan give den gas og få nye venner, er der også en trampolin i haven, så børn i alle aldre kan tage sig en hoppetur, mens andre kan slappe af på den afskærmede terrasse, hvor der både er havemøbler, solvogne og parasol. Dertil er der også både en gasgrill og en kulgrill – så uanset hvordan I foretrækker at tilberede jeres bøffer, er det en mulighed her.

Fra adressen er der kun 550 meter til Ringkøbing Fjord, som altid er et smukt syn, uanset sæson. Samtidig er der 950 meter til nærmeste indkøbsmulighed. Bork Havn er kendt for sin vikingehavn og mange muligheder for vandsport, som I selvfølgelig også kan benytte jer af, når vejret tillader det.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35316

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus mit sehr gut ausgestatteter Küche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in ruhiger Lage. Im Grunde ist alles vorhanden, was man brauchen könnte (abgesehen von einem Toaster). Schöner kleiner Holzofen + Holz Schuppen, gemütliches Wohnzimmer und genug Platz für 5 Personen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr tolles Haus, haben uns auf den ersten Blick verliebt. Der Garten ist schön groß und am liebsten wäre der Hund 24 Std im Garten geblieben. Inneneinrichtung ist bequem und standardmäßig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.037
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, trægulv tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...