Familievenligt feriehus i skønne omgivelser ved Bork Havn

3.5
icon
icon
icon
icon

Sydmarken 29, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35294
8 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Sydmarken 29 er et skønt sommerhus, som er velegnet til store som små. I et børnevenligt område finder I et feriehus til otte personer, der også er perfekt, hvis I er to familier, der gerne vil holde ferie sammen. Her er et dejligt alrum, hvor I kan samles samt carport til bilen, skur til cyklerne, vaskemaskine og tørretumbler og gode udearealer med plads til leg og hyggelige stunder.

Praktisk og klassisk sommerhus med plads til den store flok

Når I har parkeret bilen i carporten, vil I blive mødt at et klassisk sortmalet træsommerhus med sans for detaljerne. Et dejligt praktisk indrettet sommerhus med loft til kip og neutrale farver – her vil I hurtigt kunne finde jer til rette.

Først træder I ind i entréen med vaskemaskine og tørretumbler samt god plads til opbevaring. Træder I længere ind, kommer I direkte ind i sommerhusets hjerte; det store alrum og samlingspunkt, hvor stue og køkken forenes. Her kan I hygge med spil i sofaen, tegne tegninger omkring spisebordet, mens der laves mad i det veludstyrede køkken. Imens opvaskemaskinen klarer opvasken, kan I se film sammen i sofaen eller planlægge morgendagens aktiviteter sammen. Med fordel kan I skabe lidt ekstra hygge ved at tænde op i brændeovnen.

Her er to badeværelser, så I ikke behøver at stå i kø. På det store badeværelse kan I sætte jer godt til rette i spaens boblende vand og nyde tilværelsen – det er især lækkert på en kold efterårsdag eller efter en dag på farten. Når timerne bliver sene, kan sengene lade batterierne op. I stuens yderste krog er der en alkove, 140×200, mens de andre sovepladser fordeler sig i de resterende tre soverum. De har alle gulvtæppe og indbyggende skabe, to af dem har en dobbeltseng, 180×200, mens det sidste har to enkeltsenge, 80×200. Kravl langt ned under dynen og drøm sødt.

Stor fliseterrasse og græsplæne med plads til leg

Uderummet er uden tvivl mindst lige så vigtigt! Og her er der heller ikke noget at sætte en finger på. Den store flisebelagte terrasse går næsten rundt om hele feriehuset og giver mulighed for at nyde solen hele dagen. Her står havemøbler og liggestolene klar til jer! Har I brug for at sidde i læ og skygge, kan I flytte stolene ind under overdækningen eller finde parasollen frem.

Her er tænkt på de mindste med sandkasse, gyngerne samt den store græsplæne, hvor der er plads til leg. Mens der spilles kongespil eller bold på græsplænen, bliver der tilberedt lækker aftensmad på grillen – dét er ægte hygge!

Børnevenligt og aktivitetsrigt område

Bork Havn er et attraktivt og meget børnevenligt område. På den anden side af hækken er der en fælles legeplads til vejens børn, mens der både er mulighed for at surfe, spille minigolf, lave stearinlys, besøge vikingelandsbyen og se de mange både på havnen. Her kan I finde en iskiosk og få en lækker softice, mens der kan købes frisk bagværk hos den lokale købmand.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.216
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, klinker trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...