Sommerhus med udespa ved Bork Havn

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hejrevænget 19, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35225
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

På Hejrevænget 19 i Bork Havn finder I dette sommerhus fra 2024 med plads til 6 personer. De 99 velindrettede kvadratmeter er ideelt til familien, som ønsker at holde en dejlig afslappende ferie sammen, uden at gå på kompromis med hverdagens fornødenheder. Desuden er der udespa og udebruser, som I kan benytte, når I kommer tilbage fra surfstranden, eller bare behøver en opfriskning på en varm dag.

Samvær og feriestemning

På Hejrevænget 19 har den lyse og moderne indretning i åbent plan fokus på hygge og samvær. I stuen kan I slappe af i sofaen foran ilden i brændeovnen, eller I kan følge med i, hvad der sker på terrassen, ved udespaen eller i køkken- og spiseområdet. Det åbne køkken indeholder alt, hvad I har brug for, når I vil forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider. Der er badeværelse og gæstetoilet med gulvvarme, og I har adgang til vaskemaskine og tørretumbler, så I kan opfriske garderoben i løbet af ferien. De 3 soveværelser indeholder hver en komfortabel dobbeltseng, hvor I kan hvile godt ud i den friske luft. Der er barneseng og højstol til de små. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset. Der er ladestik til el-bil ved feriehuset.

Udelivet på terrassen

Terrassen har både et åbent-, et afskærmet og et overdækket område, så her kan I rykke rundt efter vejret. Man kan altid finde en god plet, hvor man kan trække sig tilbage med en god bog og en kop kaffe. Udespaen kan I benytte jer af morgen, middag eller aften, som det passer jer bedst, til fornøjelse for både børn og voksne. I kan udfordre børnene til et spil viking på plænegrunden, her har alle en chance for at vinde. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen imens skyggerne bliver lange. Bagefter kan I gå en tur til Ringkøbing Fjord og opleve solnedgangen der. Den er smuk i al slags vejr.

Ferie ved Bork Havn

Er man bidt af surfing, er Bork Havn det ideelle sted at holde ferie. Her er noget af Danmarks bedste surf-vand, og uanset om I er nybegyndere eller trænede, er her noget at hente. Man kan tilmelde sig kursus, eller man kan gå ud selv. Miljøet omkring den lille havn er meget charmerende. Her kan I købe en hotdog eller en softice og betragte havnelivet, imens I slapper af i solen. Der er også en lille fiskebutik samt en købmandsforretning, så I har let adgang til friske forsyninger.  På en regnvejrsdag kan I pakke en madkurv og tage børnene med i Bork Legeland, hvor der er udfordringer inde og ude for børn.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 994
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...