Dejligt sommerhus til 6 personer med vildmarksbad i Bork Havn

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordmarken 18, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35176
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er du på udkig efter et dejligt sommerhus til den næste ferie med din familie? Så tag et kig på dette sommerhus på Nordmarken 18 i Bork Havn! Sommerhuset, der er bygget i 2022, rummer plads til 6 personer og udgør derfor et ideelt feriemål for familien. Sommerhuset byder blandt andet på et lækkert vildmarksbad, hvor I virkelig kan få slappet af. Hvis I har en hund, er den også hjertelig velkommen i feriehuset. Desuden har I mulighed for at oplade jeres el-bil i sommerhusets el-stik.

Velindrettet sommerhus med 2 badeværelser og gode praktiske faciliteter

Sommerhuset på Nordmarken 18 i Bork Havn er 120 kvadratmeter stort og er velindrettet til en ferie for 6 personer. Her finder I 3 gode soveværelser, hvoraf 2 af soveværelserne er indrettet med dobbeltsenge, og det tredje soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge. På alle soveværelser er der også tv.

Desuden er der hele 2 badeværelser i sommerhuset, der begge er udstyret med gulvvarme. Dermed slipper I både for at stå i kø til badeværelset om morgenen, og samtidig kommer I heller ikke til at fryse jeres tæer. Gulvvarmen kan I faktisk få glæde af i hele feriehuset undtagen på værelserne.

I sommerhuset er der desuden et stort alrum, hvor køkken, stue og spisestue er forenet. Her vil I uden tvivl komme til at tilbringe mange dejlige stunder sammen på jeres ferie med at lave lækkert mad, spille sjove spil og se gode film i tv’et. Takket være vinkøleskabet kan I altid nyde et godt glas vin til.

På jeres ferie i sommerhuset skal I ikke bruge en masse tid på praktisk husarbejde, for her er der nemlig gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Desuden bliver sommerhuset opvarmet af en energivenlig varmepumpe til lave omkostninger.

Skønt udeområde med terrasse og vildmarksbad

På sommerhusets udeområde har I rig mulighed for at tilbringe de solrige og varme dage af jeres ferie. Her har I en skøn, åben terrasse, hvor der står både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette og slappe af. På terrassen har I også en gasgrill, så I kan lave en god middag på grillen om aftenen.

Feriehusets udeområde byder derudover på et lækkert vildmarksbad, som I kan sætte jer godt til rette i og komme helt ned i gear. Det er helt fantastisk på alle tider af dagen, men især om aftenen under stjernehimmelen er det noget helt særligt.

Dejlige ferieoplevelser i Bork Havn

På jeres ferie i sommerhuset på Nordmarken 18 har I mange dejlige ferieoplevelser i vente. I bor ikke langt fra Ringkøbing Fjord, hvor I blandt andet har mulighed for at prøve forskellige vandsportaktiviteter.

En anden ferieoplevelse, I har i vente i Bork Havn, er Bork Vikingehavn. Her har I mulighed for at opleve, hvordan det var at leve tilbage i vikingetiden.

Når I skal købe ind til morgenmaden eller aftenens grillmiddag, kan I købe ind hos købmanden i Bork Havn. I byen er der også nogle hyggelige spisesteder, hvor I kan få stillet sulten, når I selv vil slippe for at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35176

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus. Wir haben es in einem sehr sauberen Zustand vorgefunden, was bei manchen Anbietern nicht selbstverständlich ist. Hervorzuheben ist auch die ausreichende Ausstattung der Küche mit Geschirr und Gläsern.

Nein, insgesamt ein sehr schönes Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist hochmodern ausgestattet, erfüllt alle Wünsche und ist sehr gemütlich. Wir haben nichts vermisst.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.203
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...